Slavna sportašica priznala da je nevina, pa se našla u problemu

Grdno je požalila

Slavna sportašica priznala da je nevina, pa se našla u problemu

O. Lekić

Američka olimpijska preponašica Lolo Jones (37) dospjela je u žižu javnosti kada je prije nekoliko godina priznala da je - nevina.

Iako zbog izgleda za njom lude brojni muškarci, Jones zapravo nikada nije ni sa jednim nije spavala i nema namjeru sve dok ne uđe u bračnu zajednicu. Zbog toga što je to priznala u međuvremenu je, kaže, grdno požalila.

"Bila je to pogreška. To mi je zauvijek uništilo veze. Nemam više šanse, prije sam bar imala neku šansu s muškarcima", rekla je tokom gostovanja u showu Cold as Balls Kevina Harta, pa dodala:

"Prije sam se stalno pitala kad je pravo vrijeme da kažem to nekom tipu. Da čekam da me upozna ili da mu odmah bacim tu bombu?", dodala je.

Jones trenutno aktivno radi na pripremama za nadolazeće Olimpijske igre u Tokiju, a upravo to djevičanstvo, smatra, negativno utječe po nju.

"Seks pomaže sportašicama jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnijem položaju", pojasnila je.

Amerikanka je također dodala kako je optimistična po pitanju potrage za 'onim pravim', te da će ta noć, kada dođe, biti posebna za nju i da nema potrebe da se brine što gazi prema petoj deceniji.

Top Komentari

Mele
Vauuuuu....
0 2
E.Car
Curo nisi našla pravog ne bi ti čekala vjenčanje.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi