Šokantne fotografije Marka Grujića: Odao se nargili, alkoholu i lakim ženama
Iako je donedavno važio za veliku nadu srbijanskog fudbala, Grujićeva karijera je krenula silaznom putanjom nakon odlaska u Liverpool. Foto: Kurir.rs

Fudbaler Liverpoola

Šokantne fotografije Marka Grujića: Odao se nargili, alkoholu i lakim ženama

Srbijanski Kurir jučer je objavio pomalo šokantne fotografije velike nade tamošnjeg fudbala Marka Grujića.

Podsjetimo, u pitanju je fudbaler Liverpoola koji je prije dvije godine stigao na Anfield iz Crvene zvezde, a trenutno je na posudbi u Herthi iz Berlina jer se u redovima Redsa nije snašao kako se očekivalo.

Kurir navodi da je razlog loših partija Grujića u proteklom periodu taj što se odao alkoholu, nargilama i djevojkama, a kao dokaz je priložio i nekoliko zaista šokantnih fotografija koje su iznenadile mnoge.

Na njima se vidi fudbaler Liverpoola koji živi jednim životom koji svakako nije primjeren za profesionalnog fudbalera, a u nastavku možete pogledati o čemu se zapravo radi.

Top Komentari

damir bosnjak
samo mu fali perije..pravi perhan..pwrije perije
18 2
NKZ1922
Totalno nezreo lik, ocigledno da mu je potrebno spustanje na zemlju. Trebali su ga poslat u Spartak iz Subotice na kaljenje
15 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi