Svijet je dobio novu najljepšu košarkašicu: Zanosna Jelena s trona skinula Antoniju Mišuru

Beograđanka zrači ljepotom

Svijet je dobio novu najljepšu košarkašicu: Zanosna Jelena s trona skinula Antoniju Mišuru

Čini se da je svijet dobio novu najljepšu košarkašicu. 

U pitanju je Srbijanka Jelena Todorović. Ona od 2016. godine igra košarku u Australiji gdje se preselila s porodicom, a ranije je nastupala i za Crvenu zvezdu.

Ipak, daleko više novca zarađuje od manekenstva jer smo sigurni da mnogo unosnije ugovore potpisuje sa modnim agencijama nego košarkaškim klubovima.

Razlog je naravno njen zanosni izgled kojim je s trona, kada je u pitanju najatraktivnija košarkašica, skinula Antoniju Mišuru.

Zanimljivo, zanosna Jelena je u Australiji 2016. godine osvojila naslov Miss Universe.

Inače, ona se košarkom bavi još od davne 2002. godine, ali u budućnosti bi je više mogli gledati na modnim pistama. Pogledajte i sami zbog čega:

Promo

Top Komentari

Samo_Realan
Iskreno drkicu sam bacio kad sam je vidio
3 5
hanson
D000braaaa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi