Momak usavršio poteze iz čuvene igrice 'Tekken' i izazvao pravo ludilo
Foto - Screenshot

Odradio je odličan posao

Momak usavršio poteze iz čuvene igrice 'Tekken' i izazvao pravo ludilo

M. Šljivak
Teme:

Amerikanac Daniel Quartey izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama nakon jedne objave na Tik Toku.

Quartey je usavršio poteze koje se mogu vidjeti na čuvenoj igrici Tekken i izazvao je ogromnu pažnju na svim društvenim mrežama.

Daniel se zaista potrudio da poteze napravi na najbolji mogući način. Uspio je privući ogromnu publiku i on je svoj cilj vjerovatno ispunio.

Brojni su na ovoj mreži zatim podijelili omiljene poteze iz videa, a pojedini su se odlučili i da sami pokušaju napraviti isto.

[twitter]https://twitter.com/ThorniestBerry/status/1379876822515478530[/twitter]

Igrica Tekken je nastala 1994. godine. Širom svijeta je stekla veliku popularnost i gotovo da nema ljubitelja sportskih igrica koji barem jednom nije uzeo džojstik u ruke kako bi zaigrao ovu igru.

Do septembra 2020. godine ova igrica je prodata u preko 50 miliona primjeraka širom svijeta, a uvjerljivo najprodavanija serija je Tekken 3.

Ovo izdanje koje se pojavilo davne 1997. godine je prodato u čak 8.3 miliona primjeraka, od čega su Japanci kupili 1.4 miliona.

Tekken 3 je treća najprodavanija borilačka igrica svih vremena iza Super Smasha Bros Brawla i Super Smash Bros Ultimate.

Posljednji Tekken koji se pojavio na tržištu je 'sedmica': Fated Retrubition koji se pojavio 2016. godine, ali nijedna verzija nije stekla popularnost kao čuvena trojka.

Top Komentari

Keno
wtf gdje hwoarang
1 0
johny22
Ogre wins haha,nezaboravno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi