TOP PONUDA U MERIDIANU: Iskoristite šokantne kvote i bonuse

Kladite se bez provizije i poreza

TOP PONUDA U MERIDIANU: Iskoristite šokantne kvote i bonuse

Sponzorski tekst

Osim najveće ponude igara, najvećeg broja događaja na koje možete da se kladite uživo, Meridian nudi najbolje kvote i najveće bonuse.

Sada imate šansu da preko 1000% uvećate svoj dobitak i tako dođete do nevjerovatnih svota na svom računu. Imate priliku da već od četvrtog para dobijete 15% bonusa, a potrebna vam je minimalna kvota da biste ostvarili pravo na bonus.

Već od petog para ćete dobiti bonus bez ikakvog uslova, a sa svakim novim događajem na tiketu on će rasti.

Već od sedmog para imate više od 20% bonusa, a od osmog je bonus veći od 30%. Trocifreni bonusi vas čekaju od 15-og para pa nadalje, a onda sve ide nevjerovatnom brzinom! Ako imate dovoljno ambiciozan tiket, možete da stignete i do 1004% bonusa i tako više od deset puta uvećate svoj dobitak.

KVOTE RASTU NA TIKETU

Bonusi već od trećeg meča, bonusi preko 3000%, u Meridianu je i to moguće!
Na jednom tiketu sada možete da imate čak četiri bonus kvote. Bonusi vas čekaju poslije tri, pet, sedam i devet odigranih parova.

Ne smijete da propustite ovu sjajnu ponudu, jer bonuse na broj odgiranih parova i bonus kvote možete da vežete na jednom tiketu i tako povećavate šansu za nevjerovatnim dobicima!

Neviđena ponuda za klađenje + zabava + sjajni dobici- sve to i mnogo više čeka vas na meridianbet.ba.
Registrujte se na OVOM LINKU i provjerite zašto je Meridianbet mjesto najboljih kvota i najvećih bonusa!

UZMITE BONUS NA POČETKU SEDMICE

To nije sve! Petkom, subotom i nedjeljom odigrajte tiket sa bar četiri para i minimalnom uplatom od 1KM, i ukoliko vaš tiket bude dobitan, sa najvećom ukupnom pogođenom kvotom, bonus od 100 KM je vaš.

Na tiketu možete da kombinujete utakmice i mečeve iz bilo kog sporta, tako da teško možete dobiti bolju vijest na početku nove sedmice.

BONUS NA UPLATU

Kako bi uplata na keš račun bila što lakša, tu su Kliker i xBon, a na svaku uplatu ovim vaučerima Meridian poklanja 5% bonusa.
Osim toga, na sajtu meridianbet.ba kladite se BEZ PROVIZIJE I POREZA iz bilo kojeg dijela BiH, a novac, brzo i jednostavno, možete da isplatite na svoj bankovni račun.

Posjetite meridianbet.ba i uvjerite se zašto je Meridian kuća najboljih bonusa!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi