U Mozzartovim dresovima KK Šampion do šampionskih titula
Kadeti „Šampiona“ u Mozzartovim dresovima

U Mozzartovim dresovima KK Šampion do šampionskih titula

Sponzorski tekst

Saša Krejić, predsjednik KK Šampion ALF-OM: Hvala ovoj kompaniji na donaciji opreme koji će nam mnogo značiti za nastavak takmičenja.

Ponekad je mali podsticaj dovoljan talentovanim sportistima da dođu do titula. U Košarkaškom klubu „Šampion ALF-OM“ treniraju i takmiče se generacije sjajnih košarkaša, a opremu su, proteklih 17 godina, samostalno nabavljali.

Najmlađim članovima dresove za treninge u njihovoj školi košarke kupovali su roditelji, a starijim selekcijama za odlazak na takmičenja opremu je obezbijeđivao klub. Sada su dobili prvu donaciju dresova od Mozzarta i to za dvije selekcije.

-Mlađi pioniri i kadeti su oduševljeni činjenicom da su prvi put na poklon dobili dresove, a posebno njihovim iizgledom i kvalitetom. Odlično će nam poslužiti za nastavak sezone i nadamo se da će pružati dobre partije u njima. Veoma se zahvaljujemo kompaniji Mozzart na ovoj vrijednoj donaciji- kaže Saša Krejić, predsjednik KK Šampion ALF-OM.

On dodaje da im je epidemija virusa korona u proteklom periodu otežala rad. Starije selekcije su bile spremne za takmičenja, ali su ona bila otkazana. Sada se svi polako vraćaju na parket i to u novim dresovima.

Predpioniri su završili dio takmičenja i čekaju nastavak razvojne lige kako bi iduće godine postali pioniri.

Oglasi

Kadeti igraju Super ligu Kadetskog područnog košarkaškog odbora, a plasirali su se u Super ligu za kadete.

Opis nije dostupan

I mlađe pionire „Šampiona“ obradovali novi dresovi


U ovom klubu sve što im je potrebno za rad sami nabavljaju. Ipak, kažu, svaka pomoć, u vidu donacija novih lopti, dresova ili pomoćnih rekvizita, dobro im
dođe. Njihovu potrebu prepoznali su u Mozzartu.

-Drago nam je što smo upravo mi prvi donator opreme klubu „Šampion ALF-OM“. Raduje nas što ih ova donacija dresova ohrabruje da nastave da se takmiče i ostvaruju nove uspjehe na parketu- kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Top Komentari

goofy
Kada kladionice sponzoriraju sportski klub mirise na namjestanje rezultata
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi