Unaprijeđeni korisnički profili na portalu SportSport.ba

Blokirajte dosadnjakoviće, pratite najbolje komentare, ne propustite odgovore na vaš komentar…

Nakon pola godine prikupljanja sugestija, savjeta i kritika od naših korisnika, predstavljamo korisničke profile na portalu SportSport.ba putem kojih ćete svoj boravak na portalu, a posebno komentarisanje članaka i čitanje komentara učiniti daleko ugodnijim i efikasnijim.

Za sve najvažnije vijesti vezane za vaš korisnički profil ili za korisnike koje pratite stići će vam notifikacije - crveni kružić uz ikonu profila u gornjem desnom uglu.
Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Početkom oktobra, za registrovane korisnike omogućene su interne notifikacije putem kojih vam već stižu obavještenja ukoliko neko odgovori na vaš post ili ako vaš post naiđe na značajniji interes ostalih korisnika, a sada smo dodatno unaprijedili segment socijalne zajednice portala SportSport.ba.

Tako je sada moguće kliknuti na ime svakog korisnika koji je ostavio komentar na članak na portalu SportSport.ba te pogledati njegovu statistiku aktivnosti na portalu i svakog korisnika blokirati ukoliko ne želite čitati njegove komentare ili zapratiti ukoliko želite detaljnije obratiti pažnju na njega.

Profil korisnika daje vrijedne informacije o datumu registracije, broju postova, broju lajkova i dislajkova koje je korisnik skupio na svojim komentarima, kao i broju prijava koje su drugi korisnici podnijeli protiv njega i broju upozorenja koje je dobio od administratora,

Uz ime svakog korisnika, imate i dva dugmeta: blokiraj i zaprati.

Ukoliko jednog korisnika blokirate, svi njegovi postovi, kao i odgovori na njegove postove biće skriveni, s tim da će vam ostati mogućnost da jednim klikom ipak otvorite i pročitate skriveni komentar. Na taj način lako ćete sebe poštediti čitanja komentara korisnika za koje znate da neće napisati ništa što bi vas moglo interesovati.

Svakako listu korisnika možete unutar svog profila korigovati kada god želite i sa te liste ukloniti korisnika kojeg želite prestati blokirati. Dovoljno je samo da kliknete na ikonu profila u gornjem desnom uglu i uredite listu blokiranih korisnika.

Ako s druge strane korisnika zapratite, stići će vam notifikacija ukoliko taj korisnik ostavi post koji je dobio 10 ili više lajkova, te ukoliko je unutar naše zajednice ostvario nešto vrijedno pažnje.

Dodatno, za svaki odgovor na vaš komentar stići će vam notifikacija, kao i za vaše komentare koji dobiju veći broj lajkova ili dislajkova.

Nova usluga profila na portalu SportSport.ba trenutno je dostupna samo korisnicima web verzije, dok će za korisnike aplikacija na pametnim telefonima biti dostupna u novembru.

Ukoliko do sada niste, registrujte se na portal SportSport.ba OVDJE i priključite se našoj rastućoj zajednici od već 10.000 registrovanih članova. U mogućnost ostavljanja komentara, lajkova ili dislajkova na komentare, te praćenje i blokiranje komentara i korisnika, registracija vam omogućava podešavanje sadržaja i menija na naslovnici portala, praćenje klubova po vašem izboru i pretplatu na najznačajnije vijesti iz kluba za koji navijate.

Prijedloge i sugestije vezane za korisničke profile na portalu SportSport.ba nam ostavite u komentarima ili na forumu OVDJE.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Komentari (18)

Gaziji se zivot ugasio upravo

NKZ1922

Gaziiiija R.I.P.

sila.nebeska

Vec ga troje blokiralo sportsport.ba/profil/gaziiiiJAaaa

SeoRusilac

U

user1584460990

Svakako je napredak a svaki napredak treba pohvaliti

Romario 77

Ma dobro ke to

Romario 77

za pohvalu... a sad idemo u akciju blokiranja :(

bananko

Ima i onaj smecar Ninobuljas

rd07

Gazijuu blokiram odma

Zoilomas

To je to

Zoilomas

ovo je top neke cu da blokiram odmah

NAPOLI

Ljoze adio ostario bez titule ti i onaj B........

Div iz šehera

Ee ko sve komentira ??

rifresh

Moram ih pohvaliti , sa ovom promjenom prije par dana su me prijatno iznenadili

Rajvosa2019
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.