UniCredit Mastercard kartice vam omogućuju popuste do 20%

UniCredit Mastercard kartice vam omogućuju popuste do 20%

Ove zime UniCredit Bank i Mastercard nagrađuju kupovne navike te radost darivanja dijele sa svima!

Vrijedni popusti do čak 20% čekaju na one najvjernije koji budu vršili kupovine svojim UniCredit Mastercard karticama i m-karticom, na prodajnim mjestima naših ekskluzivnih partnera Domod, Plaza, Mekline i svijetkockica.ba. Darujte svoje najdraže, a mi ćemo najsretnije odvesti u Legoland, čarobni svijet kockica u Danskoj.

Čarolija darivanja sa sobom donosi nagradno putovanje u Legoland koje možete osvojiti ukoliko posjedujete UniCredit Mastercard kartice i m-karticu, te izvršite minimalno jednu transakciju kartičnog plaćanja na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inostranstvu do 31.12.2019. godine, bez obzira na iznos. Nakon svake učinjene transakcije ostvarujete pravo za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka, a ukoliko je plaćanje izvršeno sa m-karticom ulazite 2x u bazu za izvlačenje dobitnika. U nagradnu igru ne ulaze transakcije isplate gotovine na
bankomatima, u bankama i poštama u zemlji i inostranstvu te upisnine, članarine i druge naknade koje banka zaračunava za kartice. Pored putovanja u Dansku i čarobni Legoland zabavni park, najsretnije učesnike nagradne igre očekuju i veliki broj vaših omiljenih LEGO setova.

Pokloni sa sobom nose važne simbolične i emocionalne poruke i stoga darujte svoje najdraže prigodnim poklonom i na prodajnim mjestima naših partnera:

Domod – do 20% popust na asortiman bijele tehnike, VOX televizore, male kućanske aparate, Play Station-a i asesoare*
Plaza – 10% popust na sve parfemske, skin care i make up setove
Mekline – 10% popust na sav Apple asortiman i 20% popust na JBL slušalice
https://svijetkockica.ba – 10% popust na sve setove
*Popusti idu na asortiman, koji nije na akciji.

Pred nama je vrijeme Božićnih praznika i novogodišnjeg slavlja, te za mnoge posebni i najljepši dani u godini. Porodica i prijatelji su na okupu, sve obaveze se ostavljaju po strani, a praznična atmosfera uz obilje dobrog raspoloženja i lijepih želja, dio su svakog doma. Posljednji mjesec u godini je poznat po velikim kupovinama i trošenju novca, kako biste malo pažnje poklonili kako sebi tako i dragim ljudima, ali i prilika da svakodnevnu kupovinu pretvorite u igru. Ne propustite koristiti svoj mobitel ili karticu umjesto gotovine, jer svaka kupovina se računa!

Važno je imati drage ljude i najljepše je poklanjati dragim ljudima, a kupovine mobitelom putem m-kartice i UniCredit Mastercard kartica do 31.12.2019. godine, usrećit će i vas.

Više informacija pronađite na web stranici UniCredit Bank .