Uzmi 10 KM za besplatno klađenje i dočekaj spreman Lige petice i BH Premijer ligu!

Uzmi 10 KM za besplatno klađenje i dočekaj spreman Lige petice i BH Premijer ligu!

Sponzorski tekst

Pažnja, Mozzart te časti bonusom od 10 KM! 

Prvih 50 ljubitelja kladionice koji se danas registruju na web-sajtu za klađenje WWW.MOZZARTBET.BA i u sklopu svog korisničkog imena upišu "sport", dobijaju 10 KM za besplatno klađenje (eventualni dobitak mogu novčano isplatiti bez ograničenja na svoj tekući račun).

Šta treba da uradiš?

1. Otvori Mozzart Bet sajt za klađenje
2. Klikni na „REGISTRUJ SE“
3. Kod polja „korisničko ime“ upiši kombinaciju slova i znakova koja uključuje izraz „sport“. Npr. „petar_sport“, „alen12sport“, „sport_selma2“, itd.


4. Potvrda registracije stiže na mejl koji si vezao uz nalog.
5. Nakon što klikneš na verifikacioni link iz mejla i prijaviš se na svoj Mozzart nalog, idi na "započni klađenje" kako bi finalizirao svoju registraciju popunivši ostala polja.

Bonus 10 KM stiže u petak 13. septembra 2019. u poslijepodnevnim časovima. Prvih 50 igrača će biti obaviješteni puteminboks poruke na sajtu i putem mejla o načinu korištenja bonusa.

REGISTRUJ SE

Dočekaj Lige petice i BH Premijer ligu spreman.

*Akcija traje tokom četvrtka, 12. septembra 2019. do 23:59 sata.

*Svako fizičko lice može registrovati samo jedan nalog na Mozzart Bet sajtu.

PROVJERI JOŠ: Udvostruči prvu uplatu na Mozzart Bet sajtu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.