Velika navijačica Lazija: Ko je glumica čija gola fotografija se nalazi na tribinama Olimpica?

Nalazi se u centru pažnje

Velika navijačica Lazija: Ko je glumica čija gola fotografija se nalazi na tribinama Olimpica?

E. Čaušević

Lazio je danas objavio da će na tribinama Olimpica biti postavljene fotografije navijača ovog kluba, a jedna od njih već se našla u centru pažnje.

Navijači mogu poslati svoje fotografije i platiti određeni iznos novca koji ide u humanitarne svrhe, a njihova slika će biti postavljena na tribinama OIlimpica.

Prva tura fotografija je već tu, a u centru pažnje našla se italijanska glumica i manekenka Anne Falchi. Ona je poslala svoju golišavu fotografiju na kojoj ima samo šal rimskog kluba, te se odmah našla u centru pažnje javnosti na Apeninima.

U Laziju nisu imali ništa protiv da postave ovu fotografiju na tribine, a riječ je o glumici koja je veliki fan ovog kluba. Ona je i ranije objavljivala provokativne fotografije, a čak se skoro skinula na centru Olimpica pred punim tribinama.

Lazio, Anna Falchi pronta allo spogliarello anche nel 2020? - FOTO

Anna Falchi važi za najpoznatiju navijačicu rimskog kluba, a među prvima je podržala akciju Lazija. No, mora se priznati da je to iskoristila kako bi se sjajno promovisala i privukla veliku pažnju medija.

Top Komentari

Penderinos
Stara koka, al' nije ni drug E. Causevic u cvatu mladosti
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi