"Vi ste najerotičniji par": Košarkaš San Antonija smuvao seks bombu

Uspješan je i van terena

"Vi ste najerotičniji par": Košarkaš San Antonija smuvao seks bombu

O. Lekić

Košarkaš San Antonio Spursa Dejounte Murray posljednjih mjeseci sve više puni medijske stupce.

Murray na parketu nije uradio nešto po čemu će ostati upamćen, međutim u centar pažnje je dospio zahvaljujući svom ljubavnom životu i vezi sa 21-godišnjom Jilly Anais.

Sa ovom atraktivnom pjevačicom Murray je u posljednje vrijeme sve češće zajedno, a da uživaju u ljubavi može se, uostalom, zaključiti i po fotografijama koje postavljaju na društvenim mrežama.

Njihovi obožavatelji su složni u tome da su jedno za drugo, pa tako ispod fotografija ne izostaju komentari poput: "Predivni ste", "Vi ste najerotičniji par", "Čuvajte jedno drugo".

Na društvenim mrežama lijepa Jilly je iznimno popularna. Svoje fotografije rado dijeli s preko dva miliona fanova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi