Vikend ponuda: Pridruži se Egipatskoj slot avanturi i osvoji sjajne bonuse

Vikend ponuda: Pridruži se Egipatskoj slot avanturi i osvoji sjajne bonuse

Sponzorski tekst

San o uživanju u misterioznom ambijentu Egipta će sada moći da se i ostvari, jer Meridianbet donosi promociju, u kojoj su glavne zvijezde slot igrice sa egipatskom tematikom. 

 Igrači će moći da se zabavljaju svake sedmice, od petka do nedjelje i da osvoje neodoljive bonuse.

U promociji mogu da učestvuju samo registrovani igrači sa sajta meridianbet.ba, a LIVE stanje turnira se može pratiti preko widgeta koji se nalazi u samom slotu.

Slot igre koje će igračima pružiti odličan provod i fantastične bonuse su: Queen of Queens, Queen of Queens 2, Egyptian Dreams, Egyptian Dreams Deluxe, Mummy Money, King Tut's
Tomb i Treasure Tomb.

Pitanje koje se odmah nameće je – kakvi su bonusi? Odgovor će obradovati sve ljubitelje kazino igara, jer će sjajni bonusi unijeti još više uzbuđenja pri igranju ovih slot igara.
Igrač koji osvoji 1. mjesto dobija 300 KM na bonus račun. Drugoplasirani osvaja 150 KM na bonus račun, dok igrače od 3. do 5. mjesta očekuje 100 KM na bonus račun.

Minimalni bet za učestvovanje na turniru je 0,40 KM. Rangiranje igrača će se zasnivati na osnovu bodova koji se akumuliraju prema sjedećem pravilu: dobitak / ulog * 1000, a poziciju i nagrade na turniru možete pratiti na widgetu ovih slotova.

Slot avantura u Meridianu predstavlja idealnu priliku za dobru zabavu i osvajanje fenomenalnih bonusa, a sve to u ambiijentu mističnog i zanimljivog Egipta.

Top Komentari

user1585422815
Pridruži se Egipatskoj slot avanturi i osvoji sjajne bonuse!
0 0
Milana
Igrač koji osvoji 1. mjesto dobija 300 KM na bonus račun. Drugoplasirani osvaja 150 KM na bonus račun, dok igrače od 3. do 5. mjesta očekuje 100 KM na bonus račun. Pa ovo je sjajna promocija, svaka cast Meridian! ??☑️
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.