Vin Diesel kao Bloodshot u martu u bh. kinima

Vin Diesel kao Bloodshot u martu u bh. kinima

Sponzorski tekst

Pogledajte kako je opak najveći akcioni junak novog milenija u novom traileru stripovskog spektakla.

On je najveće ljudsko ostvarenje svih vremena, neuništivo oružje, neosporivi dokaz najvećeg čovjekovog napretka. Tehnologija teče njegovim venama te mu daje nevjerojatnu snagu i sposobnost izlječivanja. Nikada niste vidjeli nekoga poput njega. On je Vin Diesel kao Bloodshot u novom istoimenom akciionom filmskom ostvarenju, snimljenom prema bestseler stripu, a koji i u BH kina stiže u martu ove godine.

Koliko dobro Vin Diesel, ikona akcijskih filmova, izgleda i rastura pogledajte u opakom i brutalnom novom traileru filma.

Film Bloodshot prati Rayja Garrisona, poginulog vojnika kojeg je korporacija Rising Spirit Technologies koja proizvodi oružje, uz pomoć posebne nanotehnologije – uskrsnula. S vojskom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila snage – jači nego ikada i s mogućnošću samo-izlječivanja.

Ali nove sposobnosti imaju svoju cijenu. Njegovo tijelo i um kontroliše korporacija koja ga je oživila. Ray sada, pateći od potpunog gubitka pamćenja i prožet nizom zapanjujućih novih sposobnosti, pokušava otkriti vlastiti identitet, razliku između prave istine i manipulacije iza koje stoji korporacija. U tome mu pomaže tim ostalih ‘nadograđenih’ kolega vojnika tajnog naziva Chainsaw.

Film “Bloodshot” nastao je prema istoimenom stripu izdavača “The Valiant Comic Book”. Redatelj filma je David S. F. Wilson, a osim Vina Diesela u filmu glume Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell i Guy Pearce. Con film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH novi akcioni spektakl donosi na repertoar svih BH kina u martu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi