Vratite se u zemlju zombija 17. oktobra u bh. kinima

U zemlji zombija zabava nikada ne umire uz svezvijedanu glumačku ekipu

Vratite se u zemlju zombija 17. oktobra u bh. kinima

Sponzorski tekst

Ovog oktobra reditelj Venoma i scenaristi Deadpoola vraćaju nas u najzabavnije mjesto na svijetu -zemlju zombija!

Deceniju nakon što je film „Dobrodošli u zemlju zombija“ postao hit i kultni klasik, stara ekipa (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) ponovo se okupila kako bi se suočila s potpuno novim izazovima i problemima u svijetu u kojemu vladaju zombiji. Ovaj put starom društvu pridružuju se i neki novi članovi (Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson) sa kojima, u jednako humorističnom i zabavnom tonu, nastavljaju svoju borbu. Režiju filma potpisuje Ruben Fleischer, autor hitova „Venom“ i „Gangsterski odred“.

Film “Povratak u zemlju zombija” u BH kina dolazi 17. Oktobra paralelno sa američkim otvaranjem sa garancijom nove doze zabave i avanture. Vrijedi svakako istaknuti kako je svaki član glavne glumačke ekipe u međuvremenu bio nominovan za Oscara, dok je Emma Stone uspjela i osvojiti zlatni kipić i to 2017. g. za svoju izvedbu u mjuziklu La La Land. U originalu iz 2009. g. svojevrsnu cameo ulogu imao je i legendarni Bill Murray, a možemo li nešto slično očekivati i u nastavku preostaje nam vidjeti kada film započne sa prikazivanjem na velikim platnima.

U „Povratku u zemlju zombija“ Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahasse (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin) našli su jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija i prilagodili se novim uslovima života, ali njihova uhodana rutina brzo biva prekinuta. Ovih četvero ubica će se suočiti s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. Ali ono najvažnije, suočiće se sa glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena porodica.

Con film, zvanični zastupnik studija Sony hit komediju „Povratak u zemlju zombija“ donosi na repertor mutiplexa Cinema City u Sarajevu, Cineplexx Palas u Banja Luci te Cinestare u Banja Luci, Mostaru, Tuzli i Bihaću te Andrićgrad u Višegradu te kinu u Foči od 17.oktobra a naknadno će obići ostala kina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije