Zašto je najseksi sportska voditeljica? Fotografije sve govore...
Foto: Instagram

April Rose i dalje oduzima dah

Zašto je najseksi sportska voditeljica? Fotografije sve govore...

Sportisti često nisu presretni kada moraju na poluvremenu ili nakon utakmice pored terena davati izjave za medije, ali kada ih tamo dočeka atraktivna April Rose, to je sasvim druga priča.

Atraktivna Amerikanka je dugo vremena radila kao sportska voditeljica za FOX Sports, a upravo u vrijeme kada je mikorofon ove TV kuće bio njen stalni "modni dodatak" dobila je epitet "najseski sportske novinarke i voditeljice".

Teško da se ko mogao protiviti njenom nadimku, a iako više ne radi za FOX Spots, lijepa April je i dalje najseksi voditeljica - složit ćete se.

April je prešla na NBS Sport, ali nije izgubila niti trunku svog seksipila.

Inače, osim sportskog programa, April ponekad zna voditi i vremensku prognozu, a nerijetko ima i angažmane kao model za različite brendove.

Ko ne vjeruje da je April najseksi voditeljica, samo neka pogleda njene fotografije na Instagramu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti