Mali fudbal, veliki snovi: KMF Kotor Varoš uz Mozzart do trona

Ekipa visoko kotira u Prvoj ligi RS

Mali fudbal, veliki snovi: KMF Kotor Varoš uz Mozzart do trona

Sponzorski tekst

Za samo 12 godina rada u Klubu malog fudbala Kotor Varoš ostvarili su velike snove. Ekipa entuzijasta ovim sportom se bavi amaterski, ali po rezultatima ne zaostaju za profesionalcima. 

Višestruki su omladinski prvaci i osvajači Druge lige Republike Srpske, a u novoj opremi iz Mozzarta mogli bi da zauzmu tron Prve lige futsala.

-Momci su veoma zadovoljni kvalitetom i izgledom dresova. Hvala kompaniji Mozzart na pruženoj podršci kroz ovu vrijednu donaciju- kaže Vladan Đekanović, predsjednik i trener KMF Kotor Varoš.

Klub broji oko 60 članova u seniorskom i omladinskom sastavu. Članovi ekipe su mahom momci iz opštine Kotor Varoš koji igraju za ovaj klub iz entuzijazma i ljubavi prema malom fudbalu i svom kraju. Uz redovne poslove, angažman u KMF Kotor Varoš im je amaterski, ali bi brojni profesionalci mogli da im pozavide na rezultatima.

Do sada su tri puta bili omladinski prvaci RS, četiri puta osvajači Druge lige RS, a najveći rezultat bilo je drugo mjesto u Prvoj ligi RS prije nekoliko sezona.

Cilj im je da klub opstane i napreduje na ljestvici u Prvoj ligi, ali i da nastave da promovišu sportski duh svog grada.

Ovoj grupi entuzijasta u borbi za bodove i promociji lokalne zajednice pomaže Opština Kotor Varoš. Njihov trud i posvećenost sportu prepoznali su i u kompaniji Mozzart, pa bi do futsal vrha Srpske mogli u novim dresovima sa znakom „M“.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Donacija opreme i ovom klubu stigla je u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ kroz koju regionalni lider u priređivanju igara na sreću pruža podršku sportskim kolektivima širom naše zemlje.