Za velike uspjehe u malom fudbalu: Mozzart podržao KMF Leotar

Trenutno su drugi na tabeli u Prvoj futsal ligi Srpske, a želja im je opet zaigraju PLBiH

Za velike uspjehe u malom fudbalu: Mozzart podržao KMF Leotar

Sponzorski tekst

Klub malog fudbala Leotar tradiciju magične igre na petoparcu gaji već 27 godina. Za to vrijeme osvojili su brojne titule - tri puta su bili prvaci BiH, isto toliko puta igrali Ligu šampiona, a snage su odmjerili i sa čuvenom ekipom Barselone! 

Trenutno su drugi na tabeli u Prvoj futsal ligi Srpske, a želja im je da osvoje sam vrh ovog takmičenja, a zatim i da opet zaigraju Premijer ligu BiH. Podršku na tom putu pružila im je kompanija Mozzart, donacijom opreme.

"Mi se puno zahvaljujemo kompaniji Mozzart u ime kluba i grada Trebinje. Nakon ovog gesta, brojni klubovi u našem gradu se interesuju kako i oni mogu dobiti slične donacije… Kvalitet trenerki je odličan i zaista nam mnogo znači", kaže Mitar Vukanović, predsjednik Kluba malog fudbala Leotar Trebinje.

KMF Leotar broji oko 70 članova. Stopama uspješnih seniora uskoro bi mogli i juniori i pioniri koju pohađaju njihovu Školu futsala. Za sada na petoparcu igraju samo dječaci, ali imaju tendenciju da u školicu prime i djevojčice jer u Trebinju ima sve više zainteresovanih…

To i ne čudi jer prvi tim dobrim partijama daje odličan primjer mladim naraštajima. Proteklog vikenda u 16. kolu Prve futsal lige Srpske u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" pobijedili su KMF "Boračka" iz Gradiške rezultatom 4:3. Do kraja takmičenja ih dijele još samo dva kola, pa žele ostati pri vrhu tabele. Već od iduće sezone plan im da opet zaigraju Premijer ligu BiH jer im je, kažu, tamo i mjesto.

Podršku u ostvarivanju dobrih sportskih rezultata pruža im grad Trebinje, termini u dvorani su im besplatni, pa i klub besplatno radi sa najmlađima. Opremu uglavnom nabavljaju samostalno, a trenerke iz Mozzarta su im prva donacija u posljednjih pet godina.

"Kada smo čuli kakve uspjehe bilježi trebinjski KMF Leotar i kako posvećeno rade sa najmlađima i to bez naknade, poželjeli su da im pružimo podršku kako bi nastavili tim putem u budućnosti. Želimo im da u novoj opremi odu na brojna takmičenja i vrate se sa medaljama i peharima", kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.