Ovdje se rađaju šampionke - OK Derventa okuplja više od 100 odbojkašica!

Uz podršku Mozzarta žele da se vrate na stare staze slave

Ovdje se rađaju šampionke - OK Derventa okuplja više od 100 odbojkašica!

Sponzorski tekst

Odbojkašice OK Derventa do sada su odigrale mnoge dobre partije u Premijer ligi BIH, a bile su i prvakinje Republike Srpske. Trenutno su druge na tabeli u svojoj grupi u Drugoj ligi RS. 

Želja im je da ponovo zaigraju prvoligašku, a zatim i premijeligašku odbojku. Vjetar u leđa za povratak u viši rang takmičenja dala im je kompanija Mozzart donacijom sportske opreme.

-Baš smo zahvalni Mozzartu. Trenutno nismo u situaciji da kupimo nove trenerke i zaista nam ova saradnja znači. Stare trenerke seniorki ćemo dati pionirkama, pa je dupla sreća zbog ove donacije. Sada izgledamo još ozbiljnije kao klub u ovoj opremi, a i moral se podiže kada djevojke vide da su nešto dobile, znaju da njihov trud nije uzaludan- kaže Vladimir Asentić, predsjednik Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Derventa.

Opis nije dostupan.

Ovaj klub je osnovan 1997. godine i od tada imaju isključivo ženske selekcije, s tim da su razmišljali i o okupljanju muških ekipa. Dok se seniorke takmiče u Drugoj ligi RS, kadetkinje odlaze na turnire, a pionirke, u jakoj konkurenciji, dolaze do svojih prvih pobjeda... Nedavno su se prijavili i za mini odbojku, pa sa nestrpljenjem iščekuju odgovor za taj nivo takmičenja.

Opis nije dostupan.

Najveći uspjesi do sada su im ulazak u elitno društvo ekipa u Premijer ligi BIH, kao i osvajanje šampionskog pehara u Prvoj ligi Srpske. Zato im je želja da se ponovo vrate u viši rang takmičenja, kao i da još više omasove ovaj sport. Naime, u njihovom klubu sada je oko 100 djevojaka, a svakodnevno im se pridružuju djevojčice koje vole odbojku.

Opis nije dostupan.

Podršku klubu godinama pruža opština Derventa kroz grant iz budžeta. Time pokrivaju troškove takmičenja i plaćaju trenere, a za nabavku opreme se oslanjaju na donacije prijatelja kluba.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (M):

-Nadamo se da će odbojkašice Dervente, uz našu podršku, ostvariti svoj san da ponovo zaigraju u Prvoj ligi. Ranije su dokazale da to i te kako mogu, pa im želimo da se ponovo dokažu u najvišem republičkom, ali i državnom rangu takmičenja- kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

hake
U čemu je OK Derventa šampion?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.