U Hercegovini se rađaju novi odbojkaški šampioni!
Odbojkaši Gacka u novim Mozzartovim dresovima

Klubovi se zahvalili Mozzartu

U Hercegovini se rađaju novi odbojkaški šampioni!

A. Čaušević

Klubovi iz ove regije zahvaljuju se kompaniji Mozzart na vrijednim donacijama opreme koje su im pomogle da preguraju tešku finansijsku situaciju

Hercegovina je poznata kao regija odbojke koja je iznjedrila brojne šampione. Među njima je i veliki broj onih koji su postali reprezentativci ili su zaigrali za poznate evropske klubove.

Ipak, put do uspjeha ponekad nije lak jer se tamošnji klubovi često suočavaju sa teškom finansijskom situacijom. Kompanija Mozzart podržala je dva kluba donacijom vrijedne opreme.

Na adresu ŽOK Hercegovac iz Bileće stigle su dvije garniture novih dresova, a ta pomoć je mnogo značila i za OK Gacko.

- Želim da se zahvalim Mozzartu na velikom daru. U bilećkom sportu nema mnogo novca, klubovi se gase i ne takmiče se više. Zato nam je svaka pomoć izuzetno značajna. Jednu garnituru koristimo za domaće utakmice, a drugu kada idemo u goste, odlično su se pokazali na terenu i vjerujem da ćemo još dugo igrati u Mozzartovim dresovima - kaže predsjednik ŽOK Hercegovac iz Bileće, Borislav Vukoje.

No description available.

Oglasi

FOTO: Odbojkašice Hercegovca do novih pobjeda uz Mozzart

Finansije su ovom klubu i ranije bile najveći problem, a posebno tokom epidemije korona virusa, zbog koje jedno vrijeme nisu mogli da treniraju, ni da se takmiče. Na teren su se vratili baš u Mozzartovim dresovima. Ranije su igrali u Premijer ligi BIH, ali se sada, zbog smjene generacija, takmiče u Prvoj ligi Srpske. Time su zadovoljni, pa pozivaju mlade da se pridruže njihovoj školi odbojke, kako bi nastavili uspješnu tradiciju kluba.

I iz OK Gacko poručuju da su mladim igračima uvijek otvorena vrata njihovog kluba. I oni su se ranije takmičili u Premijer ligi BIH, a sada su takođe prvoligaš Srpske. Kao i njihovim kolegama iz Bileće, i ovom gatačkom klubu najviše briga zadaju finansije.

- Hvala Mozzartu na donaciji koja nam je omogućila lakše funkcionisanje. Novac koji je trebalo da iskoristimo za kupovinu opreme smo tako usmjerili na druge prijeko potrebne stvari. Igrači su zadovoljni dresovima, a ova pomoć nam mnogo znači jer nam uvijek nedostaje sredstava za nesmetan rad kluba - kaže predsjednik Upravnog odbora Odbojkaškog kluba Gacko, Njegoš Vuković.

Kontinuirana podrška

Mozzart je prošlog mjeseca donacijom podržao još jedan odbojkaški klub u Hercegovini. Priliku da zaigraju u novim dresovima dobile su i odbojkašice kluba Ljubinje.

- Drago nam je što smo donacijama dresova u godini epidemije korona virusa pomogli rad ovih uspješnih klubova. Posebno smo srećni što su nastavili da se takmiče u Prvoj ligi Srpske i nadamo se da će ostvariti još uspjeha u novim dresovima - kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta, Selma Salkanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi