Adi Kulalić slavio na završnom Mastersu u Doboju

Na rasporedu je bila "Osmica"

Adi Kulalić slavio na završnom Mastersu u Doboju

E. Čaušević

Proteklog vikenda održan je završni Masters u disciplini "Osmica" u bilijaru, a pobjedu je odnio Adi Kulalić.

Takmičenje je održano u Doboju, a nastupilo je 20 najboljih takmičara iz Bosne i Hercegovine koji su ranije izborili plasman na završni Masters nakon odigranih sedam kvalifikacionih turnira.

Pobjedu je na kraju odnio Adi Kulalić koji je član bilijar kluba Ravens iz Zenice. On je u finalnom okršaju pobijedio mladog Ajdina Piknjača koji je igrao svoje drugo uzastopno finale.

Kulalić je prije toga u polufinalu savladao Moamera Alića s ubjedljivim rezultatom, dok je Piknjač do finala stigao pobjedom protiv Saše Đekića.

Nakon drugog Mastersa situacija na tabeli je ista, a prvi je i dalje Sanjin Pehlivanović ispred Faruka Terzića, Moamera Alića, Ajdina Piknjača... Naredno kolo završnog mastersa igra se početkom marta, a na rasporedu je disciplina "Devetka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije