Banjalučki vaterpolisti putuju na turnir u Valjevo

Uvertira pred prvenstvo BiH

Banjalučki vaterpolisti putuju na turnir u Valjevo

D. Vejo

Vaterpolo klub Banja Luka sutra kreće put Valjeva, gdje će odigrati turnir tog regiona.

Aktuelnom šampionu Bosne i Hercegovine, predstojeće takmičenje u Srbiji, biće od velikog značaja, kako bi se što bolje spremili za izazove koji ih očekuju u domaćem šampionatu.

Naime, prvenstvo BiH igra se u petak i subotu, a titulu prvaka brane izabranici Slobodana Grahovca, koji sasvim sigurno igraju najbolji vaterpolo u zemlji.

Razlog zbog kojeg je to tako, leži u kontinuitetu utakmica. Banjalučani igraju Prvu B vaterpolo ligu Srbije, u kojoj se nalaze dosta kvalitetni timovi.

S toga, takmičenje u Valjevu biće odlična uvertira za banjalučke delfine pred mečeve sa Mladosti, Neumom, Akademijom B i Torpedom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi