Boca Juniors upisala ubjedljiv poraz
St Josephs je nakon ove pobjede ostao na trećem mjestu sa 39 bodova, dok se Boca Juniors nalazi na devetom mjestu sa samo sedam osvojenih bodova.

St Josephs slavio

Boca Juniors upisala ubjedljiv poraz

E. Oštraković

U utakmici 19. kola prvenstva Gibraltara ekipa St Josephsa ostvarila je pobjedu na domaćem terenu protiv ekipe Boca Juniors i to sa velikih 10:1.

St Josephs je u ovu utakmicu ušao kao veliki favorit, ali niko nije očekivao ovako visoku pobjedu domaće ekipe.

Gosti su svoju mrežu čuvali netaknutom do 14. minute, kada domaće u vodstvo dovodi Cornejo. Samo tri minute kasnije na 2:0 povisio je Juanfri. U 25. minuti je bilo 3:0, a gol je postigao Boro. Do kraja prvog poluvremena viđena su još dva gola. Prvo je u 40. minuti na 4:0 povisio Cornejo, da bi u 45. minuti gol za 5:0 postigao Boro.

U drugom poluvremenu viđeno je šest golova. St Josephs je preko Reyes u 54. minuti poveo sa 6:0, a u 56. minuti već je bilo 7:0, a gol je postigao Juanfri. U 66. minuti Reyes povećava na 8:0, a samo minut kasnije, Juanfri postiže gol za 9:0. Gosti su utješni gol dali u 85. minuti preko GOnzaleza. Konačan rezultat u 90. minuti postavio je Reyes svojim trećim golom.

St Josephs je nakon ove pobjede ostao na trećem mjestu sa 39 bodova, dok se Boca Juniors nalazi na devetom mjestu sa samo sedam osvojenih bodova.

Top Komentari

Div iz šehera
A gluposti i naslova
0 0
roccobarocco
Gibraltar? Stvarno ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti