Igrač Cowboysa zlostavljao djevojku

Policiji rekao da nije kriv

Igrač Cowboysa zlostavljao djevojku

Mladi igrač NFL ekipa Dallas Cowboysa Ezekiel Elliott našao se u mnogobrojnim medijima širom SAD-a zbog navodnog zlostavljanja djevojke.

Njegova nekadašnja djevojka Tiffany Thompson postavila je na Instagram nekoliko fotografija sa modricama te napisala da je vrijeme da nasilje prestane.

"Želim svim ženama koje proživljavaju bilo kakvo nasilje poručiti da je vrijeme da ovo prestane. To mi se dešava već mjesecima i izmaklo je kontroli. Povrijeđena sam na gotovo svim mjestima. Fizički i psihički sam povrijeđena", napisala je ona uz fotografije.

Zanimljivo, veoma brzo nakon toga oglasio se i otac ovog igrača koji je preko Facebooka poručio da njegov sin nema veze s ovim i da je ovo izmišljotina.

Protiv Elliotta je podnijeta i optužba da je u Ohioju napao djevojku na parkingu dok je bila u autu. Ovaj 21-godišnji igrač u policiji je negirao da je povrijedio Tiffany i da je ikada živio s njom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi