Ivo Krezo odabrao igrače za „U-19“ futsal kvalifikacije

Ivo Krezo odabrao igrače za „U-19“ futsal kvalifikacije

E. Škorić

„U-19“ futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine će ovog mjeseca biti domaćin turnira grupe 3 glavne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019.

Utakmice će biti odigrane u USRC „Midhat Hujdur-Hujka“ u Mostaru, a pored BiH u grupi su još selekcije Srbije, Portugala i Moldavije.

Selektor Ivo Krezo je za ovaj turnir pozvao sljedeće igrače:

Edo Demirović (Željezničar), Eldin Mehmedović (Klanac Brčko), Nikola Vrdoljak (Seljak), Alem Smajlović (Banovići), Tarik Lukšija (Helas Brno, Češka Republika), Slobodan Manojlović (Brčko Zdravlje), Sead Kapetanović (Željezničar), Frano Maleta (Seljak), Tarik Džemić (Mostar SG Staklorad), Amer Džindić (Kaskada), Dejan Trifković (Kotor Varoš), Ivan Ćorić (Seljak), Jasmin Mušinović (Mostar SG Staklorad), Zvonimir Grubišić (Zrinjski).

Raspored utakmica:

27.03.2019.
17:00 Bosna i Hercegovina - Srbija
20:00 Portugal - Moldavija

28.03.2019.
17:00 Srbija - Portugal
20:00 Bosna i Hercegovina - Moldavija

30.03.2019.
17:00 Moldavija - Srbija
20:00 Portugal - Bosna i Hercegovina

Reprezentativci će se okupiti 23. marta u Mostaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi