Mitrović: Vjerovali smo do kraja

Vaterpolista Srbije nakon velikog uspjeha

Mitrović: Vjerovali smo do kraja

D. Vejo

Vaterpolo selekcija Srbije po ko zna koji put u posljednje tri godine je dokazala da igra najbolji vaterpolo na svijetu.

Tu činjenicu, Delfini su potvrdili i danas, kada su u finalu Svjetske lige savladali Italiju te tako odbranili naslov prvaka. 

O 12. titulu najbolje selekcije, Delfini nisu krili emocije.

"Veoma smo srećni zbog svega što smo postigli do sada. Nije bilo lako, Italija zna kako da igra vaterpolo. To je sjajan tim, sačinjen od iskusnih pojedinaca. Međutim, mi smo vjerovali do kraja. Nemamo mnogo vremena za odmor, za mjesec dana imamo svjetsko prvenstvo u Budimpešti", poručio je Stefan Mitrović.

Odmah nakon svjetskog, Savić i njegovi puleni počinju pripreme za Evropsko prvenstvo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi