U Novom Travniku večeras otvaranje Mozzart Casina

Pogledajte šta vas sve očekuje na promociji

U Novom Travniku večeras otvaranje Mozzart Casina

Sponzorski tekst

Nakon mega otvaranja Mozzart kazina u Sarajevu, zatim u Travniku, Mozzart je spremio istu zabavu povodom otvaranja, samo ovaj put u Novom Travniku. 

Svako, ko je prisustvovao ili ranije posjetio kazino, zna da kompletna usluga i ponuda ne mogu da se mjere sa drugim kazinima.

Od posebno uređenog prostora po standardima Mozzarta, najnovijih aparata, ruleta, džekpotova, pa sve do usluge koja teži da se svaki igrač u kazinu osjeća dobrodošlim, naravno uz besplatna pića po izboru igrača.

Isti takav standard od sada je dostupan i u Novom Travniku na adresi Trg zlatnih ljiljana 1. Povodom otvaranja kazina, večeras je na ovoj adresi najavljen poseban event.

Uz super ukusne koktele, besplatne vaučere, poklone, atraktivne hostese, čeka vas, kako čujemo, kiša džekpotova.

Mozzart poziva sve punoljetne građane Novog Travnika koji vole adrenalin i zabavu da se pridruže najboljoj žurci u gradu, a to je prilika i da dobro zaradiš. Čekamo te večeras od 20 do 24h, Trg zlatnih ljiljana 1, Novi Travnik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi