Mozzart podržao Međunarodni taekwondo turnir “Gran prix Zvornik“

Turnir okupio 400 takmičara iz 11 zemalja

Mozzart podržao Međunarodni taekwondo turnir “Gran prix Zvornik“

Sponzorski tekst

Zvornik je proteklog vikenda bio mjesto okuplja više od 400 sportista iz 11 evropskih zemalja. 

Svi oni borili su se za titulu najboljeg na Međunarodnom teakwondo turniru „Grand prix Zvornik“. Turnir je privukao veliki broj posjetilaca koju su uživali u borbama, a titula najbolje ekipe pripala je Makedoncima, dok su pojedinačnu titulu šampiona odnijeli Lucija Regvat iz Hrvatske i Oleg Vasilev iz Bugarske. Podršku organizatorima iz Taekwondo kluba „Srpski soko“ pružila je kompanija Mozzart. 

-Izuzetno smo zadovoljni ovom saradnjom sa kompanijom Mozzart i veoma im se zahvaljujemo. Nadamo se da ćemo i u narednom periodu imati priliku da zajednički promovišemo sport- kaže Duško Kusmuk, predsjednik TK Srpski soko.

Treći Međunarodni turnir u dvorani Rekreativno-sportskog centra u Zvorniku okupio je takmičare ITF verzije tekvondoa iz 36 klubova, uzrasta od kadeta do seniora. U uzbudljivim i fer borbama takmičili su se sportisti iz Grčke, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Češke, Hrvatske, Italije, Srbije, Austrije i BiH. Organizatori svjedoče da su zadovoljni odazivom takmičara pogotovo nakon velike pauze koja je nastupila zbog pandemije virusa korona.

Manifestaciju je podržao i Grad Zvornik, a iz Gradske uprave poručuju da internacionalna takmičenja pomažu u promociji njihovog mjesta, ovog, ali i drugih sportova. Upravo po promociji sporta i društveno odgovornom radu poznata je kompanija Mozzart koja je Zvorničanima pružila podršku.

-Zadovoljstvo nam je što smo bili dio ove velike sportske manifestacije međunarodnog karaktera. Uvijek smo tu da podržimo razvoj i promociju domaćeg sporta na evropskom planu. Organizatorima iz TK „Srpski soko“  ranije smo uručili donaciju, a sada im čestitamo na dobroj organizaciji ovog turnira- kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta. 

 U pauzama između borbi brojne posjetioce zabavljali su članovi Plesnog studija iz Zvornika koji u izveli su nekoliko plesnih tačaka.

Najčitanije iz kategorije