Mozzart slavi ljubav, empatiju i hrabrost: Kupovinom poklona za zaposlene doniran novac za udruženja

Mozzart slavi ljubav, empatiju i hrabrost: Kupovinom poklona za zaposlene doniran novac za udruženja

Sponzorski tekst

Mozzart slavi ljubav, empatiju i hrabrost: Kupovinom poklona za zaposlene doniran novac za udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ i „Tračak nade“

Posljednji mjesec stare godine i prvi u novoj tradicionalno su mjeseci humanosti u kompaniji Mozzart. Zato je Mozzart tim ovog januara u istim bojama i dijeli iste vrijednosti - ljubav, empatiju i hrabrost da uvijek ode korak dalje i bude pobjednik, jer tako tim postaje jači, bolji i složniji. Postaje i više od tima, postaje prava porodica.

Porodica koja je ove godine podržala udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka” iz Sarajeva i „Tračak nade” iz Foče, kupovinom njihovih proizvoda. Od udruženja „Srce za djecu” na adresu regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću stigle su majice sa porukama ljubavi, hrabrosti i empatije, dok su članovi udruženja “Tračak nade” koje okuplja djecu sa poteškoćama u razvoju izradili slike za zaposlene u kompaniji Mozzart.

“Ovo nije prvi put da sarađujemo sa udruženjem „Srce za djecu”, prije dvije godine donirali smo im novac u okviru akcije Navijaj za golove, a učestvovali smo i u trci Zlatni krug. Odlučili smo da njih i udruženje “Tračak nade” podržimo i ove godine kupovinom proizvoda koje smo poklonili našim zaposlenima u centralama u Banjoj Luci i Sarajevu” istakla je Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova. Šta su to poručili zaposleni u Mozzartu, pogledajte ovdje.

Sredstva od kupovine poklona biće namijenjena za liječenje djece oboljele od raka kao i za članove udruženja “Tračak nade” sa poteškoćama u razvoju. Ovo je samo početak i nastavak godine humanosti u kompaniji Mozzart.