Odigran turnir povodom godišnjice smrti policijskih službenika Adisa Šehovića i Davora Vujinovića

Ekipa MUP-a KS osvojila pehar

Odigran turnir povodom godišnjice smrti policijskih službenika Adisa Šehovića i Davora Vujinovića

E. Škorić

U čast prve godišnjice od ubistva policijskih službenika Adisa Šehovića i Davora Vujinovića Sindikat policije Kantona Sarajevo je u saradnji s Ministarstvom unutaršnjih poslova Kantona i Sarajevom i Upravom policije MUP-a KS organizovala malonogometni turnir pod nazivom "Adis & Davor".

Turnir je odigran 26. oktobra u dvorani "Ramiz Salčin" na Mojmilu, a na turniru je učešće zauzelo 26 ekipa svih policijskih agencija, kako sa državnog nivoa, tako i sa Federalnog, Kantonalnog, Brčkog distrikta i Republike Srpske.

Najboljim igračem, kao i strijelcem turnira proglašen je Musić Admir iz pobjedničke ekipe MUP-a Kantona Sarajevo.

Najbolji golman je Kremo Alen, član MUP-a Kantona Sarajevo. Treće mjesto na 1. Memorijalnom turniru "Adis&Davor" pripalo je ekipi Sindikata Državne agencije za istrage i zaštitu SIPA, drugo mjesto pripalo je ekipi MUP-a RS.

Pobjednički pehar sasvim zasluženo podigla je ekipa MUP-a KS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi