Partizan zabranio dolazak roditeljima na utakmice do kraja sezone

Zbog incidenta na vaterpolo meču

Partizan zabranio dolazak roditeljima na utakmice do kraja sezone

E. Škorić

Vaterpolo klub Partizan je odlučio da zabrani dolazak roditeljima na utakmice do kraja sezone.

Nakon tuče roditelja na utakmici mlađih kategorija između Partizana i Beograda, u VK Partizan su odlučili da zabrane dolaske roditeljima na tribine.

"Prijedlog Disciplinskoj komisiji biće da se roditeljima zabrani dolazak do kraja sezone, a najmanje tri do pet utakmica. Takođe, pokrenut je postupak protiv trenera Budraka, jer je svojim isključenjem i ponašanjem podigao tenziju i doprinio incidentu", rekla je Tanjugu generalni direktor kluba Tatjana Rakas.

Partizan je planirao i da ne izvede svoju djecu na nastavak utakmice, ali je to na kraju učinio pa je meč, umjesto 5:0 za Beograd, službenim rezultatom, završen 5:5 prije nego se pristupilo bacanju novčića da se odluči pobjednik. Partizan je na kraju zahvaljujući novčiću pobijedio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi