Privlačne kvote u MOZZART kladionici

Privlačne kvote u MOZZART kladionici

Ovog vikenda se nastavljaju brojna uzbuđenja u najjačim fudbalskim ligama Evrope, a mi vam donosimo utakmice na koje treba obratiti posebnu pažnju, posebno ako ste ljubitelj klađenja. 

Počet ćemo od engleskog Premiershipa u kojem svi imaju želju da konačno stanu u kraj skoro pa nezaustavljivom Manchester Cityju. Ekipa Pepa Guardiole ostvarila je 15. vezanih pobjeda u ovom takmičenju, a sada joj na noge dolazi veoma snažni Tottenham.

Ekipa iz Londona ranijih godina nije imala velikih uspjeha na Etihadu, ali na posljednja tri meča se može pohvaliti solidnim rezultatima jer ima po pobjedu, remi i poraz, a posljednje dvije utakmice nije izgubila.
Naravno, okolnosti su sada potpuno drugačije obzirom na nevjerovatnu formu, ali i snagu Cityja pa je tim Pepa Guardiole veliki favorit na ovom susretu. Koeficijent na pobjedu Građana u kladionici MOZZART iznosi 1,55, a ako se odlučite za eventualno iznenađenje sigurno da je veoma privlačna kvota 6,00 na trijumf gostiju.

Tottenham je dovoljno sposoban pobijediti i na najtežim gostovanjima, a da li ćete imati hrabrosti odigrati na njega?

Kada je u pitanju Engleska, svakako da bi onima koji pomno prate rezultate ekipa veoma zanimljiv mogao biti i meč između Leicestera i Crystal Palacea. Obje ekipe su promijenile trenera u toku sezone i isplatilo im se. Ipak, u nešto boljoj formi je Leicester City koji trenutno podsjeća na period od prije dvije sezone kada je bio prvak. Ekipa sa King Power stadiona ima četiri uzastopne pobjede i bit će veliki favorit protiv Crystal Palacea, a kvota u kladionici MOZZART od 1,95 je veoma dobra.

U Italiji jedan od zanimljivijih mečeva igra se u Torinu gdje će istoimeni domaćin dočekati Napoli. Ekipa sa San Paolo stadiona nalazi se u nešto lošijoj formi i na posljednje tri utakmice u svim takmičenjima nije zabilježila pobjedu. Ta loša forma mogla bi biti kobna na veoma nezgodnom gostovanju u Torinu koji na domaćem terenu ima samo jedan poraz ove sezone i to od Rome. Mnogi smatraju da je veoma zanimljiv tip 1 na ovaj par, a kvota u kladionici MOZZART iznosi čak 5,50. Ukoliko smatrate da će Napoli ipak bez problema proći ovo gostovanje onda bi na jedan uložen euro dobili 1,65

Kada govorimo o španskoj La Ligi, kladioničarski veoma zanimljiva bi mogla biti utakmica Eibara i Valencije. Eibar na domaćem terenu igra veoma solidno i ima tri pobjede, dva remija i dva poraza. S druge strane Valencia je trenuno trećeplasirana ekipa na gostovanjima, a druga ukupno. Šišmiši su ove sezone zabilježili samo jedan poraz, a kvota u kladionici MOZZART od 2,60 je i više nego privlačna.

Za kraj ćemo malo skoknuti i do Ligue 1 gdje se u nedjelju igra derbi između Lyona i Marseillea. Obje ekipe igraju u sjajnoj formi, pa je ovu utakmicu jako teško odrediti u smislu favorita. Ipak, jedno je gotovo sigurno, golova neće nedostajati pa bi tip 'oba daju gol' mogao biti veoma privlačan koji možete odigrati u kladionici MOZZART.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi