Reprezentacija DiaBiH je prvak Evrope!

Novi trofej bh. selekcije

Reprezentacija DiaBiH je prvak Evrope!

M. Šljivak
Teme:

Futsal reprezentacija  dijabetičara Bosne i Hercegovine savladala je danas domaćina Ukrajinu sa 1:0 i tako je ponovo postala prvak Evrope.

DiaBiH je danas protiv domaće selekcije u Kijevu još jednom dokazao da je najbolji tim Evrope i zasluženo su stigli do novog naslova prvaka Starog kontinenta.

Danas je jedan gol odlučio pobjednika. Srećom, postigla ga je naša selekcija i izabranici selektora Nijaza Mulahmetovića su ponovo na krovu Evrope.

Nakon završetka meča nastalo je veliko slavlje naših futsalera, a kompletnu utakmicu možete odgledati na linku ispod.

Promo

Top Komentari

Div iz šehera
Lažu nema dvojica dijabetičara u ekipi ostalo plaćenici, lično se uvijerio otišao na jedan trening i odustao, varalice obične.
7 3
konjnakvadrat
Pa jel moguce da smo uvijek u finalima:invalidska odbojka, fudbalska reprezentacija beskucnika sad diabeticara , sta je sledece ? Finale u basketu za osobe sa cirozom jetre
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi