Samo u ragbiju: Gurnuo prst u stražnjicu protivničkom igraču, pa onda žestoko kažnjen

Dobio suspenziju

Samo u ragbiju: Gurnuo prst u stražnjicu protivničkom igraču, pa onda žestoko kažnjen

E. Čaušević

Nevjerovatna scena desila se u Engleskoj na okršaju ragbi ekipa Catalans Dragonsa i Leeds Rhinosa.

U doigravanju Superlige gledali smo odličan meč Dragonsa i Rhinosa, ali je potom uslijedio šok zbog scene u kojoj su učestvovali Joel Thomkins i Richie Myler.

Thomkins inače igra za Dragonse, te je prilikom napada napravio nešto što je šokiralo javnost.

Naime, dok je Myler ležao na podu s loptom u rukama Thomkins mu je prišao s leđa i gurnuo prst u stražnjicu.

Kamere su zabilježile ovaj detalj, a danas je objavljeno da je Thomkins zbog svog prljavog poteza suspendovan na čak osam utakmica.

Top Komentari

Penderinos
Kako mu ne bi gurnuo gledaj samo kako su obučeni u uske hlačice . Još uz ako je dotični homoseksualist onda je jadnik bio na pravom iskušenju.Ne treba biti licemjer, kad se ženske razgoliše onda su kao kurve i za služile su da budu silovane, a kad musko hoda polu nago to ne smeta, ma jeli ?
1 3
IzgubljeniSlon
Tebi je novinaru neko gurnuo prst u mozak.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi