Sport ne pamti stravičniju povredu od one koju je zadobio Allen Hurns
Igraču Dallasa se zglob doslovno okrenuo, svi su u šoku, trener ga je držao za ruku...

Jecao od bolova

Sport ne pamti stravičniju povredu od one koju je zadobio Allen Hurns

E. Škorić

Igrač Dallasa Allen Hurns je u sedmoj minuti utakmice između Dallas Cowboysa i Seattle Seahawksa doživio stravičnu povredu.

Hurns, wide receiver Dallasa, povrijedio se pri pokušaju probijanja kroz odbranu Seattlea.

Izgubio je u ravnotežu, nezgodno pao, a onda mu je na zglob pao jedan od protivničkih igrača. Zglob je stradao, potpuno se izokrenuo, a u NFL-u ranije nije viđena ovako stravična povreda.

Ni općenito u sportu nije bilo ovako teških povreda koju je imao Hurns. Prekid je trajao 20 minuta, a trener Dallasa Jason Garrett je držao za ruku unesrećnog igrača.

Utakmicu je prenosio Fox, a čelnici te televizije odlučili su da se snimka neće ponovno prikazivati na njihovom programu jer je previše uznemirujuća.

Top Komentari

VelaHavle
Odvratan sport, kao i sve borilacke vjestine
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi