Tragedija: Pronađeno beživotno tijelo bh. alpiniste
Foto: Facebook

Tragičan ishod potrage

Tragedija: Pronađeno beživotno tijelo bh. alpiniste

Dvadesetdevetogodišnji bh. alpinista Armin Gazić izgubio je život.

Mostarskoj policiji prijavljeno je da je u mjestu Maloševići došlo do prevrtanja kajaka nakon čega jedna osoba nije isplivala, a na kraju se ispostavilo da je riječ upravo o Gaziću.

Nakon potrage nizvodno od Bunskih kanala u rijeci Neretvi pronađeno je i izvučeno tijelo bh. alpiniste čija je smrt pogodila brojne njegove prijatelje koji su imali samo riječi hvale za njega.

Gazić se bavio alpinizmom skoro 20 godina, a u dosadašnjoj karijeri je, između ostalog, dosegnuo vrhove do 5.600m (Elbrus-Rusija).

Ovom prilikom želimo izraziti duboko saučešće porodici i poznanicima Gazića.

Top Komentari

ForzaZrinja
RIP ?
3 0
dinass
Tuga jeste,mlad je bio al koliko se kocko sa zivotom ovo se moralo desiti.Covjek je pao sa 50m i prezivio i opet se ovako igro sa zivotom.Nase rijeke su preopasne,imam 2m i preko 100kg a rijeka dubine 80cm me nosila skoro 200m dok se nisam izvukao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi