Tragedija u SAD: Za Božić se ubio jedan od najvećih talenata američkog nogometa

Navodno slučajno

Tragedija u SAD: Za Božić se ubio jedan od najvećih talenata američkog nogometa

E. Škorić

Velika tragedija potresla je Sjedinjene Američke Države zbog smrti jednog od najtalentovanijih igrača američkog nogometa Ty Jordana (19).

Prema informacijama iz policije, jedna od budućih NFL zvijezda slučajno se upucala u Dentonu gdje je otišao da provede božićne i novogodišnje praznike.

Lokalna policija primila je dojavu o pucnju i otišla provjeriti mjesto, gdje je pronašla Jordanovo tijelo, koje je hitna pomoć odmah prevezla u bolnicu, ali je u bolnici podlegao povredama.

Sa šest toutchdowna i 597 jardi na pet utakmica Univerziteta Utah, Jordan je bio proglašen najtalentovanijim igračem kojem se predviđala velika karijera.

Top Komentari

Jugovina
Koji ce ku klinac pistolj??? I onda idioti brane ustav i pravo na oruzje!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti