U Sarajevu preminuo poznati ljubitelj ekstremnih sportova Irhad Zukić

U 36. godini

U Sarajevu preminuo poznati ljubitelj ekstremnih sportova Irhad Zukić

M. Šljivak

Poznati sarajevski ljubitelj ekstremnih sportova Irhad Zukić, poznatiji kao Zuka, preminuo je jutros u Sarajevu.

Zukić je bio pozitivan na koronavirus. Njegovo zdravstveno stanje se prethodnih dana pogoršalo i nažalost jutros je preminuo u svojoj 36. godini.

Od Zukića se na društvenim mrežama opraštaju brojni prijatelji. Bio je omiljen u društvu, a Udruženje Extreme Sports Sarajevo se posebno emotivno oprostilo od svog člana.

"Mili naš, voljeni naš, vedri osmijehu naš. Tvoj iznenadan odlazak je slomio naša srca. Beskrajno smo zahvalni za sve trenutke sreće koje smo mogli dijeliti jer je druženje s tobom uvijek bilo sretno, nasmijano i posebno. Budi i dalje tako vedar, dobar i nasmijan tamo gdje sada letiš, jer takvog ćemo te mi pamtiti prijatelju dobri", napisali su na Facebook profilu iz Udruženja Extreme Sport Sarajevo.

[facebook]https://www.facebook.com/xssarajevo/posts/3642988355715596[/facebook]

Porodici i prijateljima redakcija SportSport.ba portala upućuje saučešće.

Top Komentari

Klackalica
Ušo sam samo u članak da vidim jel prva rečenica: pozitivan na koronavirus...vidi čuda jest
7 6
FighterIXI
Tuga! Mlad čovjek.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti