Uskoro otvaranje nove sportske dvorane u Kaknju
S novim dvoranskim kapacitetima kakanjski sport kreće još snažnije i odlučnije u nove pobjede.

Kakanjski sportisti imat će višestruku korist

Uskoro otvaranje nove sportske dvorane u Kaknju

D. Kurbegović

JU KSC Kakanj će uskoro novu sportsku dvoranu pustiti u funkciju kako bi služila kakanjskom sportu. Ovaj grad u ZDK može se pohvaliti da iz godine u godinu kontinuirano radi na promociji sporta, odnosno povećanju ulaganja. 

S novim dvoranskim kapacitetima kakanjski sport kreće još snažnije i odlučnije u nove pobjede.

Uz kapacitete postojeće sportske dvorane, nova dvorana će, u skladu s raspoloživim prostorom, kakanjskom sportu donijeti još jedan teren za basket, te teren za nogomet/rukomet/odbojku, ali i svlačionice, fitnes/teretanu…

U novoj dvorani montiran je višeslojni, sportski, jasenov parket koji ima potkonstrukciju i FIBA LEVEL 1 certifikat. Montažu je radila firma “Musculus d.o.o.” iz Beograda.

U novoj dvorani će biti i novi fitnes centar na 125 kvadratnih metara.

U prizemlju je izgrađeno osam svlačionica, a na spratu dvije svlačionice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi