Vujković: Nastojat ćemo se revanširati Spartaku

Vaterpolista Banja Luke pred posljednje kolo

Vujković: Nastojat ćemo se revanširati Spartaku

D. Vejo

Pred vaterpolistima Banja Luke ovog vikenda je posljednji izazov, a gdje će u okviru 10. kola Prve B vaterpolo lige Srbije gostovati u Subotici tamošnjoj ekipi Spartaka.

Ovo će za banjalučki tim kojeg sa klupe predvodi iskusni stručnjak Slobodan Grahovac, biti sjajna prilika da se revanširaju za poraz u prvom susretu koji je odigran na GOB-u (4:11).

Za Banjalučane, i u slučaju pobjede, ovaj meč nema velikog značaja jer su oni osigurali četvrtu poziciju u ligi. 

"Putujemo na gostovanje drugoplasiranoj ekipi Spartaka. Idemo rasterećeni u Suboticu jer smo osigurali četvrto mjesto na tabeli, pa s toga ni trijumf ni poraz neće ništa promijeniti. Nastojat ćemo ipak, da se revanširamo za poraz koji smo pretrpjeli u Banjaluci, te da se od ove sezone oprostimo u najboljem svjetlu. Smatram, da smo u ovom ciklusu takmičenja bili znatno bolji, nego u debitanstkoj sezoni", zaključio je za SportSport.ba vaterpolista Banja Luke, Draško Vujković.

Utakmica između Spartaka i Banja Luke igra se sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi