Vuković: Zaslužena pobjeda, okrećemo se Kaknju i Bosni

Domaljevac slavio u Banjaluci

Vuković: Zaslužena pobjeda, okrećemo se Kaknju i Bosni

D. Vejo

Ekipa Domaljevca sa čitavim plijenom vraća se kući iz Banja Luke, nakon što su savladali Borac rezultatom 0:3.

Prve impresije nakon velike pobjede, kazao je jedan od glavnih aktera gostujućeg tima na ovom susretu.

"Prvo bih čestitao svojim saigračima na sjajnoj igri, a zatim i ekipi Borca na dobroj borbi. Za njih, ovaj meč bio je značajniji nego nama, kako bi izborili opstanak u ligi. Zadovoljan sam suđenjem, a kao što vidim i broj publike se povećao u odnosu na prošli put, što me raduje. Na kraju, zasluženo smo slavili", izjavio je za SportSport.ba odbojkaš Domaljevca, Velibor Vuković.

Do kraja sezone ostala su još dva kola, a iako je Domaljevac ostvario opstanak, protiv narednih protivnika ne idu sa bijelom zastavom.

"Ponovo gostujemo, ovoga puta ekipi Kaknja, a zatim dočekujemo na svom parketu sarajevsku Bosnu. U obje utakmice ulazimo sa podmlađenim sastavom s kojim smo igrali i danas. Na nama je da se trudimo i damo svoj maksimum na terenu, s toga rezultat ne bi trebao izostati", zaključuje Vuković.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi