Zvijezdi Dallasa nakon teške nesreće noga doslovno visjela

Tokom NFL meča

Zvijezdi Dallasa nakon teške nesreće noga doslovno visjela

E. Škorić

Meč NFL-a između New York Giantsa i Dallas Cowboysa obilježila je stravična povreda Daka Prescotta.

Nesreća se dogodila u trećoj četvrtini i odmah je bilo jasno da se radi o veoma teškoj povredi. Prescott se uhvatioi za nogu, koja je visjela zbog preloma.

Saigrači su panično pratili šta se dešava, neki su odmah pokušali da pomognu nesretnom igraču, a drugi nisu smjeli ni da gledaju njegovu nogu.

Prescott je u suzama napustio teren i uz podršku saigrača odmah je prebačen u bolnicu na operaciju Prema prvim informacijama, pauzirat će od četiri do šest mjeseci. Pretrpio je otvoreni prijelom i iščašenje desnog zgloba.

Daka Prescotta nakon operacije u bolnici posjetio je i njegov brat Tad koji je objavio zajedničku fotografiju i najavio da će se vratiti još jači.

[twitter]https://twitter.com/86Prescott/status/1315439802305708032[/twitter]

Top Komentari

Penderinos
Xaxaxaxa otkad SE to kaze visjela
0 1
AmerACM
Doslovno visila je doslovni receno..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi