BosanacizEU

Komentari (8)

Mili tebi je FKS nabio velike komplekse.. Još sad prvog maja kad vam nabiju dodatni.. Vidi li se kraj agoniji i kmečanju malih plavih?? Tačno mi vas je više žao.. Biće bolje biće.. Što bi rekao el Bake xD

BosanacizEU

@ Sarajevo objavom oduševilo sve navijače: Definitivno historijski dan za velikana s Koševa

Hahahhajay e cu Mujića lopovčinu da sudi derbi.. Znači ipak Borac sampion krv im ****m seljačku lopovsku.. Ccccc

BosanacizEU

@ Određene sudije za 26. kolo Premijer lige, pet utakmica u direktnom prijenosu

Dobar zato što razmislja objektivno.. UVIJEK ČEKAJTE NA SREDINI KADA BRANITE PENAL JER VELIKA JE VJEROVATNOĆA DA NEĆE IĆI LOPTA TIK UZ STATIVU.. NE PUCA VAM RONALDO I MESSI DA MORAŠ IZABRATI STRANU..

BosanacizEU

@ Premijer liga ima svog kralja među stativama, a on recept za čuda: "Za svaku nulu saigračima krofna"

Pa ovo je više presmješno i suvišno komentarisati šta radi Vico, Misimović i konpanija..Nego neka i treba nam kad normalni ljudi i navijači ništa ne poduzimaju po tom pitanju.Umjesto da protestujemo pred savezom dok ne dodju zaista prave legende Bosanskog i exYu nogometa neka nas ovi Dodikovi sestrići ebu.. Nema napredka vjerujte mi dokle god i trun kriminala i korupcije bude u savezu.. Samo pošteno sudjene i VAR mogu spasiti Premier ligu BH.. Naravno sa poznatim SVJETSKIM IMENIMA NA ČELU SAVEZA!

BosanacizEU

@ Oglasio se igrač Radnika: Dokle više...

Ma nije loše igrao Željo al nemaju ni sreće.. Jedino mi je drago što ih je Sloboda dobila nek nije Krupa i Radnik pa makar..volio bi da Krupa i Radnik ispadnu više nego išta..al nece to Vico dozvoliti mislim da je odlučeno već da Krupa i Olimpik ispadnu..štaš naša realnost s krimosima iz saveza..

BosanacizEU

@ Osim: Nemam velikih zamjerki za pristup igrača, trudili su se

Ahmedhodzic bolji za klasu od Saničanina i brži je što će nam trebati protiv Francuza..Ćivić, Hafzikadunic, Ahmedhodzic i Kolasinac treba da nam bude zadnja linija mislim da je to najjace sto mozemo u ovom momentu..

BosanacizEU

@ Kako na Francusku? Tri mjesta su sigurna, nad ostalim upitnici

Nije mili, nike.. vjeruj mi da smo i ja i ti veći papučari.. Živi čovjek u Njemačkoj već 30godina,osvojio sve u klubskom fudbalu sto se osvojiti moze,mancipovo se je.. Njemacka je čudo.. Do crnaca i kurda naprave normalne poštene ljude.. A Braco želi najbolje za klub a neće da ispadne lažov.. Drži do obećanja.. Svaka čast!

BosanacizEU

@ Salihamidžić mislio da je u Premijer ligi BiH, Flick mu stao na crtu, na kraju, ipak, popustio!

Ma Bega trenutno najbolji Balkanac golman.. U top formi je.. Al jbg mafia upravlja savezom.. Danas Misimovićeva bruka.. Znalo se da ce Borac dobiti Klis.. Trebamo se skupiti i istjerati stoku iz saveza i pravo u kontenjere koji se vrati opet.. Al jok mi smo gori od Crnogoraca.. Nebi se manijaci i horde digli da urade nes za svoju bolju buducnost..jok..neka nas jebu onda.. A Misketu pozdravljam mamu, seku, zensku djecu itd.

BosanacizEU

@ Begović: Možda selektor nije platio račun kablovske da prati englesku ligu gdje smo ja i Vrančić

loading ...