Dino_

Komentari (55)

Mislim da je Čelik izabrao lošu opciju. Kada su saopštili da kreću od kantonalne lige mislio sam da imaju plan da se oslobode dugovanja! Sve više stičem utisak da oni nemaju baš neki plan, jer konsolidaciju su mogli izvršiti u 1.PLF Nadam se da nisam u pravu i da znaju šta rade

Dino_

@ "Sa 6 miliona KM bismo mogli biti 'čisti', bolje je platiti cijeli dug odmah nego uz kamate"

@tz0245 Jesi li ti pročitao svoj prvi komentar u kojem dijeliš ljude na normalne i izbjeglice??? Kažeš da su se "raskotili"!? Jesi li ti to oličenje kulture i "građanstva" na koje bi se neko trebao ugledati?

Dino_

@ Dva premijerligaša počela lov na Matthiasa Fanima!

Mušija je prvi raspustio ekipu i zalagao se za prekid igranja, a kako ne bi igrače plaćao. Dok je većina drugih ekipa radila testove na Covid-19 i počela sa treninzima u slučaju da se liga nastavi, Mušija nije ni pozvao igrače na okupljanje. Sada kao nisu htjeli da testiraju prve sumnjive. Pa platiš test i testiraju, gdje je problem? Hoćeš i to besplatno? Do kraja prelaznog roka kupi/posudi potrebne igrače ili uzmi iz omladinskog pogona i igraj. Treba uvesti obavezno testiranje igrača, pa ako treba i sedmično, da ne bi ovakve stipse uništile druge ekipe.

Dino_

@ Mušija o koroni u Mladosti: Prve 'sumnjive' nisu htjeli testirati, mi nemamo ekipu za prvo kolo

Da je BiH pravna država u BiH ne bi ništa radilo, niti bi i jedan klub u bilo kom sportu se takmičio! Naravno da treba sve ispitati, ali mislim da ne radi ništa što drugi ne rade. Njegova je prednost što ima samo nekoliko zaposlenih u klubu, dok većina drugih klubova "moraju" zapošljavati i uhl**** po raznim linijama. Ne mora značiti ako klub prikaže veliku sumu da je sve u redu. Treba ispitati ovo u svakom slučaju, ali i klubove sa velikim primanjima donacija i sredstva iz ličnih prihoda, jer miriše na pranje novca. Sa druge strane, ovaj i ako uzme od države (što svakako nije u redu) opet da na neki način narodu. Drugi uzimaju obično i od države i naroda.

Dino_

@ Azmir Husić imao zanimljiv govor na proslavi: U ovo doba naredne godine ponovo da slavimo

Div iz šehera - patuljak u glavi! Ne radi se o tituli Sarajeva, već se radi o tome da savez mora raditi ono što Vico i RS kažu! Radi se o načinu donošenja odluka! Titula Sarajeva nije nezaslužena, ali ovakav način odlučuvanja se nije smio desiti! Zapamti, uskoro RS dobija dozvolu od saveza za odigravanje reprezentativnih utakmica, čim Vico zasjede! Daće ****** i vjeru i naciju, i obraz i guzi.u samo da se zadrži na bilo kakvoj poziciji. "Fikretizacija" je urađena temeljito.

Dino_

@ Takmičarska komisija FSBiH: Kraj sezone, Sarajevo prvak, Zvijezda 09 i Čelik u nižem rangu!

A da nije obrnuto? Zašto su čekali da ode u SAD, a svake godine ide u istom periodu, pa da pokrenu istragu? Zašto ne nastave istragu, evo u BiH je? Zašto su počele istrage i radikalno suđenje protiv TC nakon što je rekao da ima ambicije ući u NSBiH?

Dino_

@ Azmir Husić: Izbora neće biti, u Savezu ostaje sve isto samo će se upravljati iz Banjaluke

@Prazina imaju velike veze, zbog odluka NS-a! Jer se iste pa i gore stvari i u Širokom dešavaju. Znamo šta se u Širokom desilo i navijaču Sa., a eto to se npr. kod Veleža ne dešava. Ali savez ispada smješan sa ovim kaznama. Niko ne djeli na "naše i vaše", već se oni sami isključuju iz tog "naše" i ne žele da budu dio toga! U isti koš sa Borcem i Širokim bi za mene npr. išao i Željo i Sa. kada bi sutra neka njihova grupa uzikivala npr. Kazani Kazani (iako je razmjere stradanja smiješno i porediti, ali treba poštovati, žrtva je žrtva), a klub se ne bi ogradio od toga, već bi pokušao i da ih zaštiti. O tome je rječ, o licemjerstvu. Vrlo dobro ja razumim, no sikiriki. Samo konkretno pitanje na kraju: Je li za tebe ova kazne za Borac realna? Hvala unaprijed na odgovoru

Dino_

@ NFSBiH kaznio FK Borac zbog dešavanja na meču protiv FK Sarajevo

@Prazina Pa je li sada šovinista ili nacionalista? Znaš li razliku? U kojem komentaru je to Benjamin ponižavao drugog i drugačijeg, osim što proziva ove huligane za nedolično ponašanje. Gdje je to pozivao na ubijanje, paljenje i rušenje tuđeg? Je li šovinista što ne može da voli ovakav Borac, koji nije našao za shodno ni da se ogradi od ovakvih skandiranja? Ideeemooo Žeeeeljoooo (ali nemojte se sada nafurati, ovo je samo za sutra).

Dino_

@ NFSBiH kaznio FK Borac zbog dešavanja na meču protiv FK Sarajevo

Govori o pozitivnoj atmosferi u svlačionici, a želi vratiti uzrok odlaska 2-3 igrača iz repke. Vranješ nam ne treba! Ne moramo ni igrati baraž, ne moramo nigdje ići, ali on nam ne treba. Ne trebaš nam ni ti, ako ti je svejedno da on ima tetovažu zločinca Đujića, što vrijeđa naše ljude u dijaspori, što ga ne interesuje šta "taj dečko" (misli na Ibiševića) ima u repki da kaže. Doviđenja u startu! A vi koji slinite, kao treba nam, e ni vi nam ne trebate! Napravili ste nam od države sprdnju, sve ste uništili i jedino gdje je narod još imao euforije je repka. Želite li i to uništiti?

Dino_

@ Bajević: Ponovo ću razgovarati sa Vranješom, opet je sve do njega

Robija vadi samo Baljić, da ne bude najgori trener godine u BiH.

Dino_

@ Sreća nas je pomilovala, ali hoće li to biti dovoljno?

Učitavanje...
loading ...