IMPERATOR

IMPERATOR

Komentari (156)

Arsenal pod Artetom ne igra nikakav nogomet, ali eto... Rezultati mu idu u prilog pa moze da radi šta hoće.

IMPERATOR

@ Arteta je mislio da zna sve Guardioline trikove, ali Pep je sa novom taktikom zbunio i svoje igrače

Jednom ga Neymar iz pristojnosti pozvao na rođendan i ovaj umislio da je neka zvijezda, hahahhaha. Halo frajeru, nisi ni svjestan koliko si nebitan.

IMPERATOR

@ "Mbappeu i Neymaru treba igrač kao što sam ja"

@AmarSahi i ja bih mrzio Real i Barcu da sam navijač Đubrentusa, ipak su im nabijali komplekse kad god su se susreli u LŠ.

Jedno pitanje ako može? Zašto pišeš sa jednog profila @AmarSahi a odgovaraš sam sebi sa drugog profila @Jupp i onda svakom ko bilo sta napise protiv lopuža iz Torina, ti udaraš po dislajkovima.

IMPERATOR

@ Senzacija u Madridu: Cadiz savladao Real Madrid!

Jesil ozbiljan drug? Porediš meč protiv Crotonea sa derbijem protiv Juventusa bez najvaznijih igrača? Do neki dan se plakalo nad sudbinom Italije a sad odjednom mora se igrati bez obzira na sve ... Odavno se Calcio štima u Torinu, nisu oni džaba izbacivani u devetu ligu...

IMPERATOR

@ Stigla je zvanična odluka o ishodu utakmice Juventus - Napoli!

Hoće li taj bod koji je oduzet Napoliju biti pripisan Juventusu, uz 3 boda koji sljeduju za pobjedu?

IMPERATOR

@ Stigla je zvanična odluka o ishodu utakmice Juventus - Napoli!

Pa šta je ovdje čudno? Općepoznato je da su Croati najumisljenija nacija pogotovo kad je sport u pitanju, otišlo sve u tačku.

IMPERATOR

@ Ivanišević o spornoj izjavi: Bio sam uvjeren u to

@felix__27 Nikad Nole nije ok kad ga neko pomete. Treba pitati i Ivaniševića kako da se ovako posreći Nadalu a svi preduslovi bili na Novakovoj strani, hahahah.

IMPERATOR

@ Sergio Ramos se prvi oglasio nakon što je Nadal "pomeo" Đokovića

Ovo na Eurosportu je bila klasična neprofesionalnost u poslu. Ne znam ko je ovaj smrdljivi komentator, ali dabogda mu Bog pamet dao! Kaže lik:,,Sudija je svaki put dosudio aut protiv Novaka i pod hitno treba uvesti Challenge". Da li je moguće biti tolika gnjida od nečovjeka i komentatora u pokušaju, pa reći da ga je Nadal pomeo uz pomoć sudije??? Nadal servira gdje Đoković ima brake šansu, a ovaj divljo sa Eurosporta spominje kako Nadal u ovom setu nema duplu servis-grešku (a glavna mu uzrečica "komentatorska kletva" u svakom meču kad izbaksuzira nesto). Debil Đoković iza leđa opet nabi lopticu na suprotnu tribinu bez imalo mozga, pa će opet kmečati kad ga zasluženo otjeraju sa turnira (a sa njim i veliki dio sportske javnosti). Nadal izbacio jednu lopticu u aut, Đoković se razmahao rukama skoro poletio, u fazonu hvala Bogu konačno mu je sreća okrenula leđa?! Sad raznosaj krompir iz prvog seta 0-6 jer si umislio da si sila nenadj*biva. Nek ti čika Nadal da brzu poduku iz sportskog ponašanja i ponašanja šampiona.

IMPERATOR

@ Niko ne može protiv Kralja šljake: Nadal razbio Đokovića za 13. titulu na Roland Garrosu

Pa može Modrić još par sezona, a Ronaldo "nije mogao".

IMPERATOR

@ Modrić: Na ovom nivou mogu biti još godinama!

It's Partey Time.

IMPERATOR

@ Thomas Partey zvanično u Arsenalu!

Učitavanje...
loading ...