Kasikara

Komentari (254)

Čuj ga kao naguzili se Vici a oni mu pusili kurcheve za korona titulu hahah kako se to zaboravilo a nije bilo tako davno.

Kasikara

@ Juričić i Zdunić za pobjedu Željezničara protiv Radnika

Nije bio penal ruka mora biti odvojena od tijela, zaletilo se to da pljuje odmah hahah

Kasikara

@ Juričić i Zdunić za pobjedu Željezničara protiv Radnika

Šta je tu čudno u BiH ?? Pa mi nikada nećemo igrati evropska takmičenja (nijedan klub u BiH) i čudimo se fol terenu.U savezu nam vlada korupcija,Željezničar i FK Sarajevo koji su iznijeli u prošlosti dobrih mladi igrača i koji su bili jedina uzdanica imaju uništen omladinski pogon.Nijedan igrač iz premijer lige ne igra za reprezentaciju kao što je bilo prije,opet govorim Zeljezničar i Sarajevo su najviše iznijeli igrača što na stranom tržištu što za repku.Liga nam je svake godine gora a najveći transfer nam je postao 100 hiljada ,dok susjedi u regionu obrču milione.Ko je kriv ? Prvo moramo počisti od saveza jer njihova trenutna politika nas vodi u propast.

Kasikara

@ Vrhunac cirkusa u bh. fudbalu: Sudija naredio da se igra po lokvama vode kako ne bi izgubio dnevnicu

Zao mi je kone,necu vas zezati nego podrzavam tjeranje uprave koja je zajahala na svoje pozicije i nece da sidje a srozava klub.

Kasikara

@ Šokantan početak sezone na Koševu: FK Tuzla City savladao Sarajevo

Uzmi u obzir da je ponedeljak i da vecine raje radi.

Kasikara

@ Šokantan početak sezone na Koševu: FK Tuzla City savladao Sarajevo

Svejedno svakako smo grohnuli i vi i mi ? Dovodimo krampe i lafo se nadamo da ćemo u grupnu fazu. Bit će sad ove sezone interesantno vidjeti oba sarajevska kluba haah ndk nam je Bog na pomoći.

Kasikara

@ Novi igrač stigao na Koševo: "Kada vas zove klub kao što je Sarajevo..."

Kada se liga prekidala prosle sezone jedini glas su digli : Velez,Zeljeznicar i direktno Azmir Husic tj T.City dok su ostali sutili ko phickice

Kasikara

@ FK Tuzla City dolazak na sastanak objasnio jednom rečenicom

Iz Vicine guzice jel ? Pa viste prosle godine igrali dvostruke igre kada se liga prekidala sutili se ko phicke pa neke tabute stavljali i brukali se..Vi ste ti koji ste pisali po forumima >Bravoo Vico Srbine> Ako Vico progovori kakav ste dil imali (pojedinci iz uprave FKS) propast cete u zemlju.

Kasikara

@ Mladost nije sama: Nakon Sarajeva i Veleža na sastanak stižu još tri premijerligaša!

Pa Zelji se desavalo 2 godine zaredom pa penal u Bijeljini,pa prosle sezone kada je samo 2-3 boda bio iza Sarajeva kada se liga prekinula a 22 boda ostala u igri ,pa sudije ..itd Evo desavalo se malo i ove sezone..Fino se upozoravalo od Manijaka sta se sprema..A vi se sladili..evo i Zeljo se odazvao uprkos svemu sto se desavalo svih ovih godina!!!

Kasikara

@ Crno na bijelo: Donosimo obrazloženje Odluke o neizdavanju licence za FK Mladost

Zamisli koji su to klosari ,citava liga zna da FKS igra dvostruke igre.Na njihov poziv ne treba se niko odazvati jer su kompromitovani. Treba drugi klub da napravi udruzenje,neko ko nije lizao Vici dupe.

Kasikara

@ Dva premijerligaša prihvatila poziv Mladosti!

Učitavanje...
loading ...