MIAA

Komentari (23)

Spahicev otac je iz Bijelog polja u Crnoj Gori , a majka mu je iz Gacka , a on je rodjen u Dubrovniku i to je to.

MIAA

@ Zna se ko je tu kada je najpotrebnije i kada ne ide: Edin Džeko u 90. minuti za pobjedu!

Veze ti sa fudbalom nemaš i dobro si se uklopio u vas desetak pametnjakovića koji kritikuju sve i svakoga . Pjanić je četiri godine zaredom proglašen u najboljih 11 italijanskog prvenstva , a dva puta u idealan tim euro lige , i to sve zahvaljujući dodavanju prvom do sebe kako ti napisa . Još bih ti nabrojao još dosta toga , ali vama je džaba pisati išta , jer vi sve znate ionako . Najjače mi je ovo kada pišeš da mu je lako bilo igrati kada je svugdje imao dobre saigrače , jer se odma sjetih kada su isto pisali i za Mesija nekada stručnjaci kao što si i ti .

MIAA

@ Pjaniću ide s goreg na gore: Više ga ne želi ni Bešiktaš!

Zahvaljujući njemu i njegovim golovima igrali su polufinale lige prvaka npr. Pametnom dosta

MIAA

@ Džeko će dugo pamtiti izlazak s Olimpica: Žestoki zvižduci, pogled ka tribini i pobjeda ljudskosti

Jeste više dosadni sa tim komentarima o njemu .Stalno vrtite jedno te isto

MIAA

@ Miralem Pjanić ponovo povrijeđen!

Sumnjam da ćemo zadugo imati ovako uspješnog igrača kao sto je on bio , a po onome gdje je igrao i šta je sve osvojio ubjedljivo naš najbolji igrač ikada . Isti oni stručnjaci koji sada pljuju po Pjaniću i po mnogima ranije su pljuvali i po njemu i to još gore . Od Hasana do danas se promijenilo na stotine igrača , a samo su kritičari i pljuvači ostali isti , nažalost .

MIAA

@ Svjetskom imenu se i dalje prigovara bijeg iz reprezentacije, ali himnu BiH je pjevao kao rijetko ko

Šta je to Benzema osvojio da bi on bio u užoj konkurenciji nije mi jasno .Koliko znam nagrada se daje za cijelu godinu , a ne za samo poslednja dva mjeseca .Zaboravio si da su Messi i Benzema do prije tri mjeseca igrali u istoj ligi i da je i tada Messi sa pola snage bio ubjedljivo prvi strijelac lige ispred Benzeme . Ne navijam ni za koga da je osvoji trenutno , ali svi zaboravljate ko je osvojio prvenstvo južne Amerike i da je Ronaldo bio najbolji kada je osvojio evropsko prvenstvo sa Portugalom

MIAA

@ Leo Messi je osvajač Zlatne lopte?

Zamislite da je Barbarez izabran za trenera umjesto Peteva i da je osvojio 7 bodova , siguran sam da bi najmanje 90% stručnjaka sa ovog foruma pljuvalo po njemu danima , a sada šute .

MIAA

@ "Sudite mi po rezultatima" - Petev nije zadovoljio

A to što smo sa Petevom osvojili samo 7 bodova u kvalifikacijama to niko ne spominje

MIAA

@ Miralem Pjanić uopšte nije u konkurenciji za večerašnji meč protiv Ukrajine

Učitavanje...
loading ...