Mirsad1705

Komentari (333)

Nikakvo čudo, kad su na vlasti "radikali", što je sijonim za okorjele ******e/fašiste.

Mirsad1705

@ Novi Pazar odlučio da se više ne takmiči u prvenstvu Srbije

Svi znaju da je nesposobni Kuman glavni problem Barselone. Volio bih da nam kaže šta je to on postigao prošle godine, a u prvenstvu je imao realnu šansu 3vkola prije kraja da bude prvi, završio kao treći. Ne bi mi skupljao lopte iza Barsinog gola, nadmeni oholi neznalica!

Mirsad1705

@ Koeman nakon debakla u Lisabonu: Težak poraz, ali ne oslikava realno stanje na terenu

Najlakše je "..rati" k'o kamila. Bio bi puno pametniji da se nije oglasio. Jedno je sudariti se i završiti pored staze, a nešto sasvim drugo svjesno ići na sudar i ovako ugroziti protivnika. To mogu samo bezobrazni luđaci.

Mirsad1705

@ "Hamilton i Mercedes samo izmišljaju stvari"

Ko još može navijati za klub čiji je vlasnik ruski čifut. Dno dna. Stvarno mi nije jasno.

Mirsad1705

@ Chelsea i Tottenhamu pokazao svoju moć, lista strijelaca izgleda neobično

Bartomeu je potrošio na stotine miliona eura kupujući često igrače za koje je znao da se neće uklppiti u igru Barse, her je imao dogovor sa agentima da Barsa plati igrača više nego što vrijedi agenti dobiju veći postotak, a on uzima postotak. Kriminalac. Doveo Kumana. Kuman je u dva zadnja kluba (Everton i Valensija), umalo oba poslao u niže takmičenje. Kuman otjwrso Suareza, ostavio Brajtvahta. Ne znam je li lud ili glup.Doveo pa otjerso Valverdea, koji je izmislio treberski posao za obojicu koji su ga naslijedili.

Mirsad1705

@ Navijači Barcelone u šoku nakon dokumenta koji pokazuje u koju svrhu je Bartomeu trošio novac kluba

Dok jednom ne omrkne drugom ne osvane - najbogatiji ili najsiromašniji igrač, ne bitno, ali definitivno najslabiji centarfor u cijelog La ligi. Povredom će Brajtvajt definitivno pojačati Blau granu!

Mirsad1705

@ Barcelona ostala bez najbogatijeg igrača

Zbog ovakvih bezobraznih i opasnih nasrtaja, sudije su morale biti puno strožije. Po meni Ferstapen je zaslužio da krene iz boksova ili da pauzira sljedeću trku, pa će drugi put dobro razmisliti prije nego li ugrozi život drugog vozača.

Mirsad1705

@ Verstappen se nije izvukao: Stigla je kazna zbog "nasrtaja" na Hamiltona

Još jedna potvrda o dvoličnosti i raširenom glumatanju među "novinarkama" i "novinarima", o njihovoj bolesnoj netrpeljivosti drugih i drugačijih, a momak ih sve svojim fudbalskim sposobnostima može spakovati u mali džep da i ne trepne. Jad i bijeda.

Mirsad1705

@ Veliki skandal u Madridu na predstavljanju Camavinge: "Ovaj je tamniji od odijela koje nosi"

Autora ovog članka Čauševića vratiti u osnovnu školu da malo izbrusi pisanje. Tekst prepun grešaka, fali slova....

Mirsad1705

@ Red Bull i Ferrari zadaju težak udarac Mercedesu

Većina "sigurnih" "penaldžija" čeka da golman krene u jednu stranu, pa onda zastanu i sam plasiraju loptu u suprotnu. Ako je golmanu zabranjeno da se pomijera sa linije (jedna noga barem na liniji), onda da bi bilo pošteno i ovim "penaldžijama", treba zabraniti da zastanu, poskakuju ili na bilo koji drugi način zadržavaju šut čekajući golmana. Kad si krenuo izvedi udarac bez pauze.

Mirsad1705

@ Niko nema taktiku za branjenje kao Sommer: Jedan detalj je dovoljan za hipnozu penalđije

Učitavanje...
loading ...