kibicer

Komentari (159)

Koliko ste jadni dokazujete tek sada, federacijski pacovi maleni !

kibicer

@ FK Borac dobio najtežeg protivnika

Ostao je još uvijek taj lijepi prizor sa Grbavice kada je cijeli stadio pljeskao šampionima iako su iz drugog entiteta ! A ove godine Bogami još ljepši prizor na gradskom , da ostaju ti lijepi repovi u mislima !

kibicer

@ Kako izgleda vječna tabela Premijer lige? Četiri tima u "klubu 1000"

Jedini klub koji je na ovaj način ispao iz lige je Borac i svi Bošnjaci su nas uz pjesmu i pogrdne riječi ispratili.Nekima je lafo bilo žao jer smo veliki klub, neki ali rijetki su bili protiv ispadanja. Gdje je tada bilo ujedinjenje klubova, gdje je tada bilo pisanje UEFI, gdje ste tada prizivali na iskorjenjenje kriminala iz saveza!?

kibicer

@ Špago: Lično ću se obratiti UEFA-i, Drugostepena komisija je prekoračila svoja ovlaštenja

Pjanke jesi ti samo utorkom ovako glup ili inače? Pitam za druga

kibicer

@ Izabran idealni tim Premijer lige: Zakarić najbolji igrač, Dudić trener, a Peljto sudija

Kad već komentarišeš a nisi gledao utakmicu, nije gol iz ofsajda nego je korner iz ofsajda a poslije kornera je pao go !

kibicer

@ Bilbija ili Vranješ?

Horde Zla na motorima hoće da psuju Vici....pa hahahahahahahahahahah, vi ste postali predmet ismijavanja....što bi rekli ne znate jeste pošli ili došli !

kibicer

@ Finalni meč Sarajeva i Borca igra se bez prisustva publike

Pozdrav raja, prodajem Golfa bordo boja, nije puno prešao, žena ga vozila, made in Vietnam, odrađen veliki servis prošle godine, odradio ga poznati Banjalučki mehaničar...ove godine dva klipa riknula ali ide i dalje kotrlja se....

kibicer

@ Sarajevo najavilo vanrednu press konferenciju u utorak

I sad dođe objektivna Sarajevska raja i generališe cijelu BL zbog ovog degena Benzeme, a čovjek piše samo da vas provocira namjerno.....

kibicer

@ Promijenjen termin finalnog meča Kupa BiH

Učitavanje...
loading ...