ludilobrale

Komentari (184)

Prevlljak je odličan igrač jak i dobar na lopti kad god je dobio priliku u Salzburgu zabio al onaj trener njih krme pravo. Jasno je bilo da ga nemirise nešto i slažem da zvat ga u reprezentaciju i njega i Đurića

ludilobrale

@ Sjajne partije Prevljaka i Milićevića nedovoljne za trijumf Eupena

Pa Mochi fuli pojačanje fulio Steevanovica u Sevil npr Marota fulio u Juventusa doveo Bentnera doveo i De Siclia kolica Spor direktori koji miliona imaju na raspolaganju što Hadžić nebi. Kad se osvoji titula kakve će Sarajevo igrače dovodit ostali ni snovima ih nemogu vidjet. Ko u Želji ima platu 10 15 i 25 hiljada niko.

ludilobrale

@ Anel Hadžić o pregovorima sa FK Sarajevo: "Razgovarali smo iskreno i otvoreno"

A realno kad pogledas ko bi mogao drugi? Penal Borac .

ludilobrale

@ "Za Fanima očekujem ponudu iz vana, ove domaće ponude nije bilo nijedne ozbiljne"

Ima love samo je puno 200 000 Sarajevo je davalo 100 i procenat . Hoće Musija 200 000 za šta neka hvala nek ga proda u Tursku drugu ligu ima kod nas Tatar i Milanović

ludilobrale

@ "Za Fanima očekujem ponudu iz vana, ove domaće ponude nije bilo nijedne ozbiljne"

Mrsss ******u čiji je Andzusic Veladzic Hadžić. Dobili ste i Crnačkog na posudbu za ništa ni marku niste uzeli plate na sebe .

ludilobrale

@ "Za Fanima očekujem ponudu iz vana, ove domaće ponude nije bilo nijedne ozbiljne"

Kojim drug sve istroseno Biblija čuo sam jako loš ovaj Skrbic nije igrao totalno van forme Marinivic nakon 2 treninga u Sarajevu rekao da mu netreba. Protiv Prijedora čuo sam da su jako loše igrali . Ja mislim Jukic Miličević Susic i Mustefenagic su pojačanja igrači koji dolaze iz drugog ranga fudbala a lige jače od mase Češka i Kazahsaznska lige su jače od naše. Sarajevo je sa drugom ekipom neriješeno protiv ekipa koja4 u ukrajini bod manje od Zorye. Realno uz dužno poštovanje Sarajevo će prevrat ligu jer su digli fizičku spremu samo je to bilo preloške pojačanja odlična trener najbolji u ligu it's itd.

ludilobrale

@ Miloš Filipović: Tuzlacima respekt, no mi ćemo u polufinale

I da izadje Sarajevo će ih razbit iz poštovanje Sarajevo je jedino odradilo pripreme kako se i radi mit je da treba igrat puno pripremnih utakmica tri u vrh a svi ovi sem Sarajeva po 4 i više i treba da igra ekipa jednu druga ekipa drugu utakmicu u trećoj se mjesa tako ide u kohezije sa dizanjem forme i fizičke spreme .

ludilobrale

@ Poraz Tuzla Cityja od Čapljine

Dosta si stvari bio upravu šansi mi govorio sad je Sarajevo jedan korak naprijd. A prvo kolo ako Bog sa istopit ćemo ovi plastiku na Kosevu.

ludilobrale

@ Elvir Baljić igrao 'ševe' s igračima Tuzla Cityja i pokazao da još nije za staro gvožđe

E zato kad pogledas Sarajevo pripreme sve će ti biti jasno da je jedina ekipa koja radi evropski malo priprema i nema izmjena .Jedna ekipa igra čitavu jednu utakmicu druga ekipa drugu treća utakmica malo izmjena i uvježbavanja da napada čitav a visoko izlaženje bokova dva tanja vezna duboko unutra i kad se branis branis organiziramo i svi učestvuju. I igra se naširoko okomitim ulazejem krila u.sredini ili guranje Zinedinu ili Rahmanu ko već igra naprijed da se privuče lopta u sredinu. Into se vježba i ponavlja stalno i stalno . i dobi nas igrane akcije i gdje svaki igrač zna šta treba i.koliko čitava ekipa radi.

ludilobrale

@ Težak poraz u posljednjoj provjeri FK Željezničar u Antaliji

Pa pripeme su nije prvenstvo jesi primjetio da svaku utakmici igraju drugi igrači tek se danas mijesaalo malo . Odigrali su jako dino ako se razumiješ vidiš da se igra na širinu što nije bio slučaj. Ako se sjećaš priprema prije duple isto je bilo čak je Zeljo bježao 9 bodova a onda se ukazala pripreme i vratilo se sve igra dodje fizička priprema je sve. Jer svaka ekipa ima period lošeg bolje na pripremama ne u prvenstvu. Ovo je i Jeleskovic obasnjvao u par navrata imaš na Tv Sa izjavu . Tako da nema razloga za brigu. Dobar si ti ko vi ki takve

ludilobrale

@ Kvalitetna provjera za kraj priprema u Antaliji: FK Sarajevo remizirao sa Tobolom

Učitavanje...