nekonesto2019

Komentari (18)

Ljudi ba ne znam cemu ovolika prica, kada nije bilo Vara 95% igranja rukom u sesnestercu se nije sviralo. E sad ako se desi da se jedan ili dvije sumnjive situacije ne dosude odmah ne valja nista. Pa uvijek se jacim ekipama gledalo kroz prste to je jednostvano tako. Sad svi vrate snimak i nesto palamude ima sudija, moze covjek sta hoce uraditi i tu prica sva prestaje. Trebaju nama opsajd vratiti protiv Nigerije, al jednostvano nekom odgovara da prodje durga ekipa i sta je tu je.

nekonesto2019

@ Kako je igrati s VAR-om u Engleskoj? Razočarani kapiten Wolvesa je pogodio u srž

Dusan Bajevic je strucnjak, ko sisa ove kojekakve seoske trenere, al nasi ce izabrat nekoga da mogu svoje kriminalne radnje sprovoditi.

nekonesto2019

@ Zmajevi će novog selektora dobiti 12. decembra

Penal za Sarajevo je trebao biti sviran qurac ga nadskace zagrlio covjeka sa dvije ruke ovo je penal ko suza, a ovo za zelju isto je penal mada je ovdje odglumio kao da ga je bagerom pokosio, ali bilo je povlacenje i to je isptavno. Ovo za celik se nevidi ali lesinar se smije **** mamu svoju nigdje profesionalizma. Sloboda cist penal i iskljucivanje tu se nema sta pisati.

nekonesto2019

@ Stručni konsultant komentarisao sporne situacije iz mečeva 18. kola Premijer lige BiH

Izvucemo cunu. Nismo se mi kvalifikovali. Vidis ti naseg mentaliteta mi smo vec na Euru, a ne mozemo Armenije pobjediti. i ovi novinari su seratori zesci.

nekonesto2019

@ Zmajevi će danas saznati grupu za potencijalni Euro: Možemo proći katastrofalno...

Krkanka, vala ko sporet je, a non stop se gola slika.

nekonesto2019

@ Hrabrost ili ludost Lindsey Vonn? Kako god, svi pogledi bili su usmjereni ka Amerikanki

sigurno ti je neko nesto nasuo u pice :)

nekonesto2019

@ Mlada NBA zvijezda suspendovana na 25 utakmica

Učitavanje...